Reiki ekspres pomoč & Sveti kamen Gaie

DOGODEK

Reiki ekspres pomoč & Sveti kamen Gaie

Šokantno darilo! Na tej meditaciji se bo odvil žreb v živo. Pred kamero. Pred seboj bomo imeli imena vseh udeležencev in na vsaki meditaciji bo izžreban nekdo, ki bo v letu 2024 dobil podarjen celoten tečaj po izbiri. Dobesedno kateregakoli (in na katerega še ni bila oddana prijava). Če boš izžreban(-a) pred kamero se strinjaš, da samo povemo tvoje ime in priimek, nato pa te po e-pošti obvestimo še o nagradi (v primeru da npr.gledaš posnetek).

Zimske energije že objemajo ta planet. Vse se pripravlja na gradnjo novega temelja za nove manifestacije. Novi cilji, novi dosežki, nov razvoj. Na prvi pogled se zdi, da vse miruje. A ni tako. Globoko v zemlji, globoko v tebi ... se že ustvarja nova energija, ki bo v pravem trenutku prihodnosti vzklila in se pokazala svetu. 

Ali veš, da lahko vsaka želja, vsako poslanstvo zraste do kjerkoli želi ..., če ima le temelje, ki vse to zdržijo? Zakaj se ljudem porušijo sanje? Zakaj se včasih sesujejo same vase? 

 • Ker nekateri gradijo na trhlih temeljih. Če tvoji temelji niso dovolj močni, potem nikoli ne moreš graditi visoko in obilno. 
 • Ker mnogi mislijo, da nevidne energije ozadja niso pomembne. Kajti temeljev se ne vidijo. Zakopani so v tleh. Na prvi pogled niso zanimivi. Zato nihče ne govori o njih. A bistvo je očem nevidno. Stabilnost vsega je odvisna od moči temeljev.
 • Ker se prehitro lotijo gradnje očitnega. In ko končaš to, lahko narediš karkoli. 

Čutiš sedaj, da moraš zgraditi temelje pri sebi? Temelje osebnosti? Temelje posla? Temelje prihodnosti? Si pripravljen(-a)?

Kaj pa, če pri tem združiva moč Reikija in Lady Gaie? 

Kajti Reiki predstavlja eno izmed najmočnejši svetlobnih energij Vesolja, medtem ko Lady Gaia je tista, ki je zgradila VSE temelje vsega kar obstaja na Zemlji. Če zna kdo graditi močne temelje, je to ona. Pa jo s posebno aktivacijo prosi, da ti pomaga zgraditi najpomembnejše temelje tvojega življenja, kajti vse kar ona postavi, stoji stoletja, tisočletja. 

Čas je za postavitev temeljev prihodnosti in manifestacije z Lady Gaio. Ko z njo aktiviraš Sveti kamen in Reiki moč v posebni Reiki meditaciji ...

 • Ko primeš sveti kamen se zdravilni Reiki simbol MAGMA (skanaliziran in zrisan le za to terapijo)  vtisne v tvoje dlani, nato pa preko njih potuje njegova energija v tvoje fizične celice in postavlja močan temelj imunskega sistema, prizemljenosti in zdravja
 • ta simbol preko dotika v nadaljevanju kodiraš v vse, česar se dotakneš naprej - druge ljudi, fizične predmete ...
 • Ta simbol je Reiki simbol izjemne moči, ki gradi temelje, na katerih je mogoče zgraditi vse
 • Zato ni presenečenje, da ga podzavestno uporabljajo najuspešnejši ljudje na svetu pri gradnji svojih poslanstev, podjetij, bogastva, zgodb ...

In zaradi te aktivacije ....

 • za seboj pustiš razmajane temelje preteklih slabih odločitev
 • za seboj pustiš nesigurnosti, ki ti polagajo dvom v to, da ti lahko uspe
 • za seboj pustiš strah, da ti ne bo uspelo (kajti le-ta mnogokrat prihaja iz podzavestnega vedenja, da se vse gradi na trhlih temeljih)
 • za seboj pustiš šibko manifestacijsko moč - naj ti Gaia pokaže, kako se gradi visoko in mogočno (navsezadnje je ona ustvarila Mont Everest)
 • se ti ustvarijo mirnejše misli, ker veš, da delaš pravilno
 • se ti odprejo nove vizije in spoznanja o tem, kaj vse je mogoče zate

In seveda:

 • Med samo meditacijo ti bom pošiljala Reiki zdravljenje na daljavo. Mesta so zaradi tega omejena!
 • Predznanje Reikija za to Reiki pomoč in meditacijo NI obvezno in je primerna za začetnike, ki samo potrebujejo reiki pomoč na hitro. 
 • Dogodek poteka 60 minut, od tega Reiki meditacije cca. 40 minut, ostalo so Reiki usmeritve. 

Darilo večera: Darilni bon v vrednosti 44 eur

Darilo večera 2: MAGMA simbol in ta simbol tudi v energijski sliki, ki je bila ustvarjena le za ta večer. Le imej jo nekje blizu ali pa ji po Reiki pomoči daj mesto na svojem telefonu ali domu (tako, da jo natisneš). Sliko pusti tam vsaj 21 dni, potem pa jo ponovno uporabi, če se bo pojavila potreba po tem. A verjamem, da boš po tej pomoči mnogo stabilnejši/stabilnejša.

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Torek, 19. decembra
od 20:00 do 21:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?