Šivanje ženskega srca - čutna meditacija ob dnevu žena

DOGODEK

Šivanje ženskega srca - čutna meditacija ob dnevu žena

Čas je, da se operejo razočaranja in zašije tvoje srce zato, da lahko ponovno zaupaš...
Pa naj ti povem zgodbo ...

Mnogokrat so ji rekli, da mora biti močna. Da mora potrpeti, Da mora zdržati. Od nje se je pričakovalo veliko - da skrbi za dom, za ljudi okoli sebe in na koncu ... še zase.  Tisoče klicev in zahtev iz vseh smeri, a ona je bila samo ena. 

Imela je veliko imen. Rekli so ji žena, mama, punca, hči, šefinja, prijateljica ... 

Njeno dobro srce se je s časoma navadilo na pritiske in zahteve sveta. Mnogkrat se je zdelo, da ji želi svet kar vriniti vlogo, ki jo mora igrati. In včasih se je celo zdelo, da svet v katerem živi, ni narejen za njeno čutno žensko energijo.

Zato je mnogokrat dvignila glavo in si nadela masko, katera mu je kazala, da je vse v redu z njo. Da je pogumna. Da zmore. Da je lahko tisto, kar so pričakovali in zahtevali od nje. Da je lahko dovolj vredna, da dobi tisto, kar si želi ... A masko lahko nadeneš na obraz, ne pa tudi na srce. In le to je vedno čutilo in vedelo, kaj si v resnici želi. In kdo v resnici je.

To je zgodba mnogih žensk moderne dobe. Žensk, od katerih se zahteva, da so bojevnice in včasih celo nekaj, kar niso. 

Draga moja, in sedaj te vrstice bereš ti. Ne vem, ali si čudežna ženska, ali ne, vem pa, da to bereš z razlogom. Kajti očitno potrebuješ nekaj drugega. Tudi jaz sem močna ženska. Tako kot ti. A tudi me potrebujemo nežnost. Objem. Podporo. Počitek. Kajti naša srca so bila velikokrat raztrgana, izdana in poteptana. 

Čas je, da greš naprej. Čas je za zdravljenje notranje punčke, ki čaka, da v svet pogleda kot srečna ženska. Čas je, da se tvoje čudovito srce ... zašije nazaj. Zato te vabim na čutno meditacijo, ki ti bo vrnila vse spomine notranje ženske in ti pomagala zaživeti tako kot si zaslužiš.

V tej meditaciji:
  • te odpeljem v center za zdravljenje ženske energije k čudoviti nadangel SOPHI-i. Ona je tista, ki je bila prvi nadangel ljubezni na planetu. Ona je tista, ki resnično razume, kaj je potrebno narediti. 
  • se s tebe sperejo tvoja razočaranja nad preteklostjo, ljudmi, krivicami, ki so ti bile storjene ...
  • spustiš še zadnjo bojevniško solzo zato, da lahko zaživiš nazaj
  • nadangel Sofia zašije tvoje srce z nitmi ljubezni tako, da ga nihče več ne bo mogel strgati in prizadeti
  • prejmeš poseben blagoslov nadangelov, preko katerega vate vtkejo modrosti duhovne ženske
  • prejmeš novo duhovno vodstvo glede naslednjih korakov tvojega življenja

Ta meditacija se bo odvila na spletu, kar pomeni, da jo lahko spremljaš sproščeno (v pižami, brez make-upa) in si resnično prepustiti se. Posnetek tega dogodka ti bo na voljo še več dni po dogodku, zaradi česar jo boš lahko ponovila še večkrat, če boš želela.

DARILO: ker pa te želim podpreti vsak dan, imam zate čudovito darilo. Zate sem v studiu posnela meditacijo kakršne nisem še nikoli! To je meditacija ponovnega ženskega vstajenja z naslovom "ONA, KI JE KOT FENIKS". Zato, da boš vedno imela moč vstati in iti naprej. To meditacijo si lahko kasneje preneseš tudi na svoj telefon in jo imaš tako ves čas ob sebi. 

Veselim se, da se vidiva na tem dogodku, do takrat ti pa pošiljam čudovit objem!

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 8. marca
od 20:00 do 22:00
LOKACIJA

PRI VAS DOMA

PRISPEVEK

20 eur

Prijavi se na dogodek  

Prijava na dogodek

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.