Večer meteorskega dežja Leonida: Svetlobna Angelska pravljica

DOGODEK

Večer meteorskega dežja Leonida: Svetlobna Angelska pravljica


Ko padajo meteorji prinesejo veliko blagoslovov svetlobe. Kot bi nekdo odprl prho svetlobe. 

Svetloba. Ti si svetloba. Luna je svetloba. Ko polna luna obsije Zemljo, ji ponudi izjemno moč, ki sveti tudi v najbolj trdi noči. Ali veš, da se kristali polnijo s pomočjo polne lune? Tako se lahko napolni tudi človek. Tokrat te vabim na popotovanje mistične noči, ki te bo globoko očaralo. Je mistično. Drugačno. In predvsem svetlobno. Morda celo malce skrivnostno.
Si kdaj slišal(-a) za nadangela Oriona?  Je zvezdni nadangel, ki skrbi za močno svetlobo še v najtrši noči. Zato je zaveznik vseh, ki delajo s svetlobo, spremlja pa tudi kot varuh duhovne učitelje, terapevte in vse, ki pomagajo na kakršenkoli način svetu in drugim ljudem. 


Če si odprl(-a) ta dogodek si to ZAGOTOVO tudi ti. Zagotovo. 


Pa vendar ... ljudje, ki delijo svojo svetlobo:

 • se morajo energijsko napolniti
 • morajo paziti, da se preveč ne razdajo
 • se težko sprijaznijo z nepravicami
 • potrebujejo zvezdnatno obnovo bolj kot drugi ljudje 

Ta večer bo le zate. Orion ti bo vrnil Svetlobo, ki jo ti deliš s svojimi zvezdnatimi aktivacijami mistične noči.

 • Orion te najprej z zvezdnato prho očisti vseh negativnih frekvenc, katerih si se navzel(-a) iz delovanja in bivanja na Zemlji (od drugih ljudi, od kolektivnih novic in podobno).
 • Orion s svojim svetlobnim  zvezdnatim mečem prereže vse eterične vezi.
 • Aktivacija zvezdnatih čaker, da se telesu povrne energija.
 • Nato Orion z zvezdnatimi kresnicami ustvari pozitivne misli in pričakovanja.
 • Čas je za zvezdnate samoroge-  vsak izmed njih odnese v tvojo inkarnacijo eno izpolnjeno željo.
 • Nato pa te čaka aktivacija, ki rojeva v tebi zelo močno zaupanje – čas je za pomiritev z Zemljo … vedeti, si svojo inkarnacijo izbral(-a) sama, kar pomeni, da jo lahko tudi upravljaš in spreminjaš – kadarkoli.
 • Predan ti bo svetlobni DNK zaupanja, ki bo skrbel, da se bo vsaka okoliščina na koncu obrnila na maksimalno dobro – to je poseben manifestacijski DNK, ki lahko spremeni prav vse.

Darilo večera: zvezdnate interpretacije. V meditaciji prejmi skrivnostno sporočilo, nato pa si poglej video posnet zate, ki ti bo razkril ... kaj je Orionovo vodstvo zate, ki te bo očaralo. 

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek (8 dni)  in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 

Vabljen(-a) na svetlobno čarovnijo!

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 17. novembra
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?