RAZPRODANO! Velika manifestacija v hotelu Intercontinental - RAZPRODAN

DOGODEK

RAZPRODANO! Velika manifestacija v hotelu Intercontinental - RAZPRODAN

 Začnite prve dni leta... prebojno! Kajti takrat je najbolj pomembno kaj se zapiše v zemljevid usode.

DOGODEK JE ŽAL RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

In tukaj je. Veliki "energijski pok", ki prihaja v vikendu med 10. in 12.1.2020. Astrologi po celem svetu so na nogah. Vsi članki poročajo o veliki poravnavi Plutona in Saturna, katere nismo doživeli že 37 let. Zadnja poravnava je prinesla zgodovinske premike, ki še dandanes niso pozabljeni. In tukaj je... 37 let kasneje...nova poravnava. Karmična poravnava. Vse se bo rušilo in sestavljalo na novo. Maske padale, iste vrane bodo pozvane, da letajo skupaj. Gibanju se ne bo mogel upreti nihče.  
 
Poravnava Plutona in Saturna bo odločilna za mnoge. A če delate na sebi, rastete, meditirate...sta mogočna planeta na vaši strani. Ostati na svoji poti bo ključno. Duhovno prebujeni bomo manifestirali kot še nikoli. Meditacija pa bo najbolj pomembno orodje te poravnave. In Pluton in Saturn bosta ostala poravnana več kot eno leto. 

Prihaja izjemna priložnost, da odprete portale ljubezni in prestopite vrata čudežev s Cristy Žmahar. Cristy je ljubljenka src, ki rada manifestirajo. Njene meditacije imajo na youtube kanalu skoraj dva milijona ogledov in vsi, ki so doživeli aktivacijo z angeli ali meditacijsko manifestacijo s Cristy v živo, se strinjajo: »Te energije se čuti. To je potrebno doživeti. Te aktivacije resnično učinkujejo!« 

Dogodka kot je ta ne bo več, take energije bomo doživeli le 1-krat, ker...

 • bomo meditacijo doživeli na direktne energije luninega mrka, ki na ta večer nastopa po 20-ti uri
 • ker se bosta ta vikend poravnala Pluton in Saturn in take poravnave nismo videli že več kot 35 let (zadnja poravnava je bila 8.11.1982) - astrologi tej poravnavi pravijo "edinstvena" poravnava, ki bo sprožila energije, kot jih še ni bilo - številni članki pričajo o tem kako odločilne so bile te poravnave v preteklosti in kako življenjsko pomembne bodo sedaj; večinoma pa ji rečejo kar poravnava tisočletja
 • ker gremo skupaj v moči manifestacijskega portala pod kodo datuma 11-1
 • se bo aktiviral poseben Angelski kodeks, ki je bil predan Cristy
1. del večera: Angelski kodeks za leto 2020

In Cristy tako zelo ljubi Angele. Njihove čudeže je doživela na svoji koži. Njihova sporočila in vodstvo predaja naprej z ljubeznijo. Cristy diha skupaj z Angeli. In skupaj z ljudmi, ki ji zaupajo. Zato ni presenečenje, da vsako leto na prebojne energije, ki obljubljajo premike v manifestaciji, Cristy organizira veliki manifestacijski dogodek leta, katerega obišče na stotine ljudi. A ta portal je nekaj, kar se ne bo nikoli več ponovilo na tak način. Že se slišijo angelska krila, ki letijo s sporočilom k vam. Portal prinaša sporočilo, ki pravi: "Kdor pozitivno misli in čuti, ta čudeže prebudi."

Dobrodošli na posebni meditaciji in dogodku, ki vas bo naravnal na leto 2020. In kaj želite od njega? Dovolite angelom, da vam v roke položijo manifestacijsko moč.

Poslušajte Cristy, ki vam bo predala nasvete angelov o tem, čemu slediti v letu 2020. Cristy je bil s strani angelov predan angelski energijski kodeks za leto 2020, katerega boste tudi dobili spisanega in je vaše prvo darilo tega pravljičnega večera. 

Kaj prinaša kodeks?
 • 12 korakov s spisanimi angelskimi iniciacijami za vsak mesec leta
 • Vsak mesec boste delali posebne angelske priklice za mogočen dvig pozitivne manifestacije v vašem življenju
 • Kodeks je bil blagoslovljen in iniciiran s strani najmogočnejših angelskih sfera, inciacijo je zakodirala Cristy osebno
 • Kodeks prejmete v posebni obliki, lepo zapakiranega, da bo z vami ostal celo leto

Da bi kodeks lahko sprejeli v celoti, bo Cristy zagotovila tako, da jo boste lahko vprašali karkoli boste želeli o samem kodeksu ali o tem, kako povečati manifestacijsko moč v vašem življenju. Pripravite vprašanja, angelski mikrofon že čaka! Vsi, ki so prejeli sporočilo od Angelov preko Cristy, so vedno dobili zlata vreden nasvet.

2.del večera: Lunina angelska puščica

V globoki meditaciji prihaja "Lunina angelska puščica". Ta energija vas bo podprla v izjemni meditaciji s Cristy:

 •  zakodirajte puščice želja, ki poletijo v kozmično srce manifestacije
 • puščice bo blagoslovil nadangel Metatron, ki je angel jasnih namer, ter vaš osebni angel varuh
 • delo na viziji in pozitivni miselni naravnanosti za leto 2020
 • temelji zdravja za 2020
 • mogočni cilji za leto 2020
 • gradnja temeljev za harmonične odnose za leto 2020- aktivacije podpore angelov za leto 2020
 • vzpostavitev nadangelske zaščite in aktivacija angelskih intervencij za velike preboje
 • aktivacija Angelskega kovanca, ki je vaše drugo darilo večera.
Vaše darilo je Angelski kovanec, ki ga boste nosili v denarnici in bo pritegnil še več denarja. Angelski kovanec bo blagoslovila nadangel Ariel - angel obilja.

Angelska meditacija je najmočnejša meditacija, ki velikokrat prinaša prave čudeže. Napolni vas z upanjem, smernicami in v nas prebudi občutek zaupanja in popolne ljubezni. Doživite angelsko manifestacijo v živo! Angelska krila se že slišijo in Cristy postaja vaša angelska prijateljica.

A ker angeli pravijo, da so vse dobre stvari tri... Je vaše zadnje darilo edinstveno!
 • Da, zadnje darilo večera je naše novoletno darilo za vas. Obdarili vas bomo namreč z ekskluzivnimi darilnimi boni našega duhovnega ateljeja v vrednosti 150 eur. 
Angelsko pravljično slikanje

 • Tisti, ki boste želeli, lahko po zaključku dogodka dobite angelsko profesionalno sliko s Cristy. Slikanje bo potekalo na pravljičnem ozadju, dobite jo takoj tako v fizični obliki kot tudi po e-pošti. Na voljo je le 44 mest za tako slikanje. Doplačilo za slikanje je 20 eur 
Angelska ideja!
 • Podarite vstopnico za praznično darilo in tako omogočite vredno izkušnjo svojim ljubljenim. 

            Vabljeni, da portale tisočletja prestopimo skupaj. In z Angeli. Za vas s svetlobno ljubeznijo. 

Oglejte si video napovednik dogodka

Prispevek: 66 eur + brezplačna darila: Angelski kodeks, Angelski kovanec in darilni boni v vrednosti 150 eur

Kako? Prijavite se preko spodnjega obrazca in poslali vam bomo predračun za vplačilo vstopnice. Po vplačilu vam bomo vstopnico poslali na vaš naslov ali pa si jo boste lahko natisnili kar doma.  V sporočilu spodaj dopišite ali želite tudi slikanje. 
DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Petek, 10. januarja
od 18:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
PRISPEVEK

66 eur (vanj je vključeno predavanje, meditacija, topli napitki…) opcijsko: doplačilo 20 eur za angelsko-pravljično slikanje s Cristy

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopite v naše nebeške e-poštne svetove in prejemali boste zanimive novičke in brezplačna tedenska duhovna učenja. Ob vašem vstopu vas obdarimo z dvema meditacijama in devetimi angelskimi obredi. Dobrodošli.