VILINSKA DELAVNICA MUDER – usmeritev energijskih pretokov

DOGODEK

VILINSKA DELAVNICA MUDER – usmeritev energijskih pretokov

Si se kdaj spraševal(-a) kako najhitreje umiriti um? Kaj bi ti lahko bilo v oporo in pomoč, da bi energija stekla naprej in se ne ustavljala v miselnih prepletih? 

Vilinska bitja znajo izjemno dobro opazovati in upoštevati naravne cikle. Spoštujejo jih in so jim hvaležne, zato jim narava v zameno vrača jasno usmerjenost, vodstvo, dom in darove. Kar jim predstavlja odlično orientacijo. Naravo znajo začutiti. Kdo zna to bolje od vil, ki so tako dobre vodnice in učiteljice kako začutiti dele narave? Ta izjemna bitja bi ti želela, s pomočjo dela narave, katerega si tudi ti kot bitje s svojim telesom, pokazati kako lahko sebe začutiš in zaživiš v polnosti tudi ti. Popeljejo te na pot, kjer začutiš sebe v celoti, povežeš um s telesom, tudi s pomočjo starodavnih znanj muder.

Mudre so položaji telesa, ki z nekaj pozornosti in usmerjenim namenom, pospešijo energijski pretok v smeri, za katere se odločiš. Mudre nam pomagajo tako, da z zavzetjem določenega položaja dlani ali telesa vzpodbudimo komunikacijo med telesom, umom in zavestjo. Tako lažje in hitreje stopimo na pot stika s seboj. S svojo pozornostjo smo predvsem osredotočeni na fizični nivo telesa najprej, se pravi na samo držo telesa, saj se um ukvarja z zaposlitvijo tega, kako bo mudro izvedel. Pretežni del pozornosti je usmerjen tja, ker ima um nalogo, zaposlitev, da mudro izvede. Na takšen način se začne proces umirjanja, povezovanja z našim notranjim svetom in prehod v meditativno stanje. So odlična pomagala tudi takrat, ko se z meditacijo spoznavamo ali pa nam uma zaobjema preširok spekter misli in se zato težje umirimo. 

  • S pomočjo muder vplivamo na razpoloženje, naravnanost, zaznavanje ter poglabljamo zavedanje in koncentracijo.
  • Med izvajanjem vzpostavljamo direktno povezavo med fizičnim, čustvenim in mentalnim telesom.
  • Na začetku nam to pomaga pri razvoju zavedanja pretoka energije (prane) v telesu, kasneje pa pomaga pri usmerjanju energije v višje energetske centre in doseganju višjih stanj zavesti.
  • Njihovo izvajanje nam omogoča, da se povežemo s seboj, mati naravo, višjo zavestjo. Pripomore, da se iz zunanjega sveta prestavimo v naš bližji-notranji svet. Prisotnost vilinskih bitij skozi meditacijo pa še dodatno pripomore h globokim meditativnim potovanjem.

Na delavnici bova:

  • pripravili(-a) telo na meditacijo
  • pridobila znanje o mudrah in kako ti lahko pomagajo
  • spoznala mudre za umirjanje uma in povezovanja z višjimi zavestmi
  • se lotili(-a) ozaveščanja energij, navad, ki ti morda povzročajo zastoje
  • odprli(-a) energijski pretok in dvignili(-a) vitalno energijo
  • vstopili(-a) v meditacijsko terapijo z vilinskim svetom

Vabljen(-a), da se mi pridružiš.

DOGODEK VODI

Vita Lesnjak

DATUM DOGODKA
Sreda, 28. septembra
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?