Reiki terapija na daljavo: ZMAJEV REIKI

DOGODEK

Reiki terapija na daljavo: ZMAJEV REIKI

Reiki. Čudovit starodavni prijatelj, katerega smo dobili kot velik blagoslov leta 1920. Od takrat je pomagal na milijone ljudem in njegova moč raste iz dneva v dan. Vsak, ki izreče besedo Reiki ... mu ponovno podeli nove moči. 

Da. Mikao Usui je s kanaliziranjem te metode pustil velik pečat za človeštvo. A ni bil edini. Enako je storili veliki Buda, ki nam je na planet prinesel meditacijo. 

Moderni človek se sooča s številnimi težavami. Nekdo ne more spati zaradi izgorelosti, ki postane neutrudna tatica noči. Nekje na drugem koncu so ljudje, katere napadajo skrbi zaradi propadajočih odnosov, financ in podobno. Američani so se kot ena izmed »najhitreje« razvijajočih družb na svetu z vsem naštetim srečali že veliko prej kot slovenski narod. Mnogi so menili, da bo ta hitri tempo tudi »ostal« v tem delu sveta. Tempo, ki je ustvaril instant napitke, ponudil instant rešitve…, da bi na koncu ugotovili, da bo hitrost pravzaprav le še poslabšala miselno in čustveno stanje modernega človeka.  A ta »ameriški« način je kaj hitro »ujel« tudi naš vsakdan. 

In ko je kruta resnica zadela kot strela iz jasnega mnoge, so le-ti začeli stremeti k rešitvam. In te rešitve so klicale k nasprotju hitenja. Umiriti se. Sprostiti. Slišati sebe. To je bilo tisto, kar so začutili mnogi kot rešitev za svoj utrujeni um. Vrniti se moramo k umirjenemu načinu življenja, so se strinjali. K tistemu, kjer ne zvoni telefon vsako minuto ali ko nam socialna omrežja ne vcepljajo občutkov manjvrednosti.

In tako se je moderni svet začel obračati nazaj. V preteklost. Človek je začel raziskovati načine starodavnega življenja. Začel je raziskovati starodavne prakse velikih mojstrov, ki so veljali za gospodarje zena. In tako so te poti vodile nazaj, vse dokler se niso ustavile pri … meditaciji. In Reikiju. 

Ker sta obe energijski metodi tako zelo starodavni in močni, znata obe hitro učinkovati. In delovati ... v praktično vsem. V izvajanju, pošiljanju na daljavo ... Kako čudovito je, ko združiva pravo glasbo, tvojo naravno zdravilno moč, starodavne Reiki simbole, sposobnost potovanja Reiki energije in mojo moč v rokah, ki zmore k tebi prenesti to zdravilnost (če mi to seveda dovoliš, če ne delaš sam(-a). 

Cristy sem mednarodno šolana učiteljica meditacije in učiteljica Reikija. Združila sem torej obe te ljubezni zate in skreirala Reiki večere, kjer ti preko prelepe meditacije, glasbe in pošiljanju Reikija na daljavo izjemno pomagam. 

Kakšno terapijo sem izbrala za tokrat? Si za en ZMAJEV REIKI? Zakaj zmajev Reiki? Da še pred pomladjo požgeš stare energije in stopiš v povsem nove! 

 • S teboj bo delal Reiki simbol FIRE DRAGON. 
 • Ta simbol je Reiki simbol izjemne moči, ki požge stare energije in prinaša zmajevo podporo.  

In zaradi te aktivacije ....

 • požgeš negativne in prestrašene misli
 • za seboj pustiš razočaranja, v kolikor so te ljudje prizadeli - jih lahko končno spustiš
 • za seboj pustiš samo-sabotažo
 • iz telesa požgeš vse sive točke, ki sprožajo neravnovesje
 • ko je pot očiščena z ognjeno motivacijo podpri svoje delovanje, čustva in misli
 • ko je pot očiščena z ognjeno motivacijo podpri svoje želje in sanje z rojstvom novega zmajevega varuha

In seveda:

 • Med samo meditacijo ti bom pošiljala Reiki zdravljenje na daljavo. Mesta so zaradi tega omejena!
 • Predznanje Reikija za to Reiki pomoč in meditacijo NI obvezno in je primerna za začetnike, ki samo potrebujejo reiki pomoč na hitro. 
 • Dogodek poteka 60 minut, od tega Reiki meditacije cca. 40 minut, ostalo so Reiki usmeritve. 

Darilo večera: Zmajeva portalna slika, ki ti bo pomagala požgati negativne energije tudi iz telefona, saj se preko njega steče veliko energije. V sliki je vkomponiral Reiki simbol Fire dragon. 

Posnetek dogodka je na voljo 14 dni. 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Ponedeljek, 4. marca
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?