Duhovni vodniki

Angeli so bitja, ki se praviloma ne reinkarnirajo na Zemljo (pri nadangelih smo spoznali le dve redki izjemi) in nimajo svobodne volje. Obstajajo zaradi nas in nam vdano služijo. Veliko ljudi, ki pozna to zavezo, se zato z angeli pogovarja zelo ukazovalno. Angeli vam tega ne bodo nikoli zamerili in naredili bodo vse, kar od njih zahtevate, če le to ni v nasprotju z voljo vašega višjega jaza. Tudi sama sicer ne obsojam takšne komunikacije z angeli, čeprav raje svetujem, da z njimi komunicirate na ljubeč in spoštljiv način, saj tako tudi oni delajo z nami. Če nam je Bog poslal tako lepo darilo, kot so angeli, potem smo lahko tudi malce hvaležni, kajne? Opazili boste, kako zelo se bodo nebeška bitja prilagodila vaši energiji. Kadar se šalim z angeli, mi šaljivost zelo radi vrnejo. Ljudje, ki z angeli delajo bolj ukazovalno in strogo, te šaljivost ne bodo zaznali, a bodo vseeno dobili vso podporo. Navsezadnje pa je na vas, da se odločite, kakšen odnos želite vzpostaviti s svojimi angeli. Kadar se vozim v avtomobilu, rada prepevam pesmice, namenjene angelom, in velikokrat zalotim druge ljudi, kako me z začudenjem opazujejo. A to me nikoli ne zmoti. Sama osebno se z angeli zelo zabavam in uživam čisto vsak trenutek, ko so z mano. 
 
Poleg angelov pa nas spremljajo tudi prav posebni »pomočniki,« ki jih imenujemo »duhovni vodniki«. Ta nebeška bitja so bila nekoč že inkarnirana na Zemlji. Duhovni vodniki v Nebesih predstavljajo ljudi, ki so nam bili v času njihovega življenja na Zemlji na dušni ravni izjemno blizu. To so naše preminule babice, dedki, mame, očetje …

Včasih so to tudi druge duše in bitja, s katerimi smo sicer povezani že od nekaj, vendar jih tukaj, v tem času in prostoru nismo nikoli poznali, saj so se prenehali inkarnirati že dolgo pred našim rojstvom. Vaš pradedek je morda odšel v Nebesa še pred vašim rojstvom, a sedaj morda ravno on budno pazi na vas in sodeluje z vašimi angeli. Vloga duhovnega vodnika je svobodna izbira in izhaja iz pristne želje po ljubezni. Duhovni vodniki morajo sicer v nasprotju z angeli skozi temeljito pripravo, s katero se zagotovi ustrezno in pravilno vodstvo brez vmešavanja v svobodno voljo tiste osebe, kateri bo duhovni vodnik pomagal. 
 
Tekst iz knjige Nebesa odgovarjajo, Cristy Žmahar, © 2011 Potovanje duše. Vse pravice pridržane.
 
25. oktober 2019
20.11. se vrnite na naš naslov, kajti prihaja naša nova, izjemna spletna stran!