Angelski knjižni trio

Angelski knjižni trio

Tako svetlobne. Tolažijo. Božajo. Prebujajo. Navdihujejo. In ti dajo vedeti, da so nebeška bitja vedno s teboj. Te knjige so žive. Te knjige se čuti. Odgovorijo na vsako življenjsko vprašanje. Zraven pa še majhna ljubezen ... knjižica Angela varuha, ki pojde povsod s teboj. In sedaj ti je komplet na voljo po tako posebni in svetlobni ponudbi. Ker te imamo radi!

Redna cena vseh knjig je 88.97  eur, v kompletu pa so na voljo za le 65 eur. Poštnino pa ti podarimo!
Spoznaj to knjižno čarovnijo. 

 Nebesa obiskujejo 

Človek je vprašal: Zakaj se dogodijo nenavadne, težko razumljive stvari?Je denar dober ali slab?Kako vem kdo je tisti pravi partner s katerim bom do konca življenja? Zakaj se ne spomnimo, kdo smo in kakšne so naše naloge na Zemlji? Nebesa so vdihnila nadaljevanje in oživela je knjiga, ki jo boste čutili, ne samo brali. Zapisale so se zgodbe o nebeških obiskih, ki bodo ogrele vaše srce v čudežnem napoju. 33 magičih vprašanj. 33 nebeških biserov, ki tvorijo nit spoznanj, ki odkrivajo skrivnosti življenja. 

Nebesa ne pozabijo  

11 pomembnih sporočil za vsa področja življenja in čudovitih nebeških zgodb.
1 večna ljubezen med Nebesi in Zemljo.
Zgodbe, ki očarajo.
Zgodbe, ki učijo.
Knjiga, ki potolaži, knjiga, ki prebuja.  

Pisma angela varuha

Ta knjižica je mali blagoslov in predstavlja orodje vašega angela varuha.  Včasih angela varuha zaradi preizkušenj in vsakdanjih obveznosti težko slišite. Morda prezrete njegov ljubeči znak. A obenem si želite njegovega odgovora na vprašanje, ki ga nosite v srcu. Le kdo si ne bi želel odgovora od najboljšega prijatelja, ki vam sedaj z mehkimi krili v roke polaga to malo knjižico? Obljublja vam, da vam bo z njo najbolje približal odgovor na zastavljeno vprašanje. Ali pa vas preprosto spodbudil. Kar koli že boste potrebovali v tistem trenutku. 

Naj te preko teh knjig objamejo tvoji Angeli in tvoja Duša,

AVTOR IZDELKA

Cristy Žmahar
Mihael Žmahar

PRISPEVEK

65,00 €

Naroči  

Naroči

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Naslov

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?