Neverjetnih svetlobnih 5: knjižni komplet

Neverjetnih svetlobnih 5: knjižni komplet

Najraje ste jih brali. In smo jih na “kup”zbrali. Pet izjemnih. Pet neverjetnih. Pet knjig, ki resnično prinašajo prebujanje in boljše življenje. Te knjige so žive. Te knjige se čuti. Odgovorijo na vsako življenjsko vprašanje. Zraven pa še majhna ljubezen ... knjižica Angela varuha, ki pojde povsod s teboj. In sedaj ti je komplet na voljo po tako posebni in svetlobni ponudbi. Ker te imamo radi!

Redna cena vseh knjig je 149.95 eur, v kompletu pa so na voljo za le 118,88 eur. Poštnino pa ti podarimo!
Spoznaj to knjižno čarovnijo. 

 Nebesa obiskujejo 

Človek je vprašal: Zakaj se dogodijo nenavadne, težko razumljive stvari?Je denar dober ali slab?Kako vem kdo je tisti pravi partner s katerim bom do konca življenja? Zakaj se ne spomnimo, kdo smo in kakšne so naše naloge na Zemlji? Nebesa so vdihnila nadaljevanje in oživela je knjiga, ki jo boste čutili, ne samo brali. Zapisale so se zgodbe o nebeških obiskih, ki bodo ogrele vaše srce v čudežnem napoju. 33 magičih vprašanj. 33 nebeških biserov, ki tvorijo nit spoznanj, ki odkrivajo skrivnosti življenja. 

 Nebesa ne pozabijo  

11 pomembnih sporočil za vsa področja življenja in čudovitih nebeških zgodb.
1 večna ljubezen med Nebesi in Zemljo.
Zgodbe, ki očarajo.
Zgodbe, ki učijo.
Knjiga, ki potolaži, knjiga.
Knjiga, ki prebuja.  

Pisma angela varuha

Ta knjižica je mali blagoslov in predstavlja orodje vašega angela varuha.  Včasih angela varuha zaradi preizkušenj in vsakdanjih obveznosti težko slišite. Morda prezrete njegov ljubeči znak. A obenem si želite njegovega odgovora na vprašanje, ki ga nosite v srcu. Le kdo si ne bi želel odgovora od najboljšega prijatelja, ki vam sedaj z mehkimi krili v roke polaga to malo knjižico? Obljublja vam, da vam bo z njo najbolje približal odgovor na zastavljeno vprašanje. Ali pa vas preprosto spodbudil. Kar koli že boste potrebovali v tistem trenutku. 

Zrcalo nevidnih svetov

Pred vami je knjiga o odnosih, ljubezni, trpljenju in srčnih zmagah. Je knjiga resničnih zgodb avtorjev in je pogovor z ogledalom, ki pozna vse odgovore.

Zrcalo je spregovorilo…In le kaj je razkrilo...Najbolj žgoča vprašanja srca bodo potešena. Navdihujoče zgodbe bodo prebudile tiste, ki so zaspali v upanju na sanjskega princa in princeso, ki jih bo prebudil/la namesto njih.

8 ključev življenjskega cesarstva

Pa je tukaj najina nova knjiga. Povsem drugačna, kot si bil(-a) vajen(-a) do sedaj. Oh, Življenje, koliko vprašanj postaviš vsem popotnikom skozi tvoje skrivnosti.
Kolikokrat se zdi, da so dnevi polni ugank in ljudje na tem prelepem planetu tisti, ki si »belijo« glave z razreševanjem le-teh. Zakaj je nekaj tako kot je, četudi se to ne zdi prav? Zakaj nekdo odkrije zlato skrinjo sreče in nekdo drug le prah pozabljenih sanj? Zakaj so nekateri ljudje cesarji in cesarice svojega življenja? Nauči se tega ... tudi ti!

Komplet, ki si ga zasluži ... tvoja Duša! 

AVTOR IZDELKA

Cristy Žmahar
Mihael Žmahar

PRISPEVEK

118,88 €

Naroči  

Naroči

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Naslov

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?