Blog

Kako vedeti če drugi ljudje vplivajo na vas?


Tokrat vam bom namenil nekaj kratkih nasvetov, za vse, ki ste v tem obdobju čutili nekaj od sledečega: telesno ali čustveno izčrpanost, čeprav se na prvi pogled ni zdelo, da imate nek fizični povod za oboje; brezvoljnost in nezmožnost ustvarjanja, občutke, da so vas energijsko "napadli" ali izpili in podobno? Znano? Potem vam bodo spodnje vrstice vsekakor v pomoč. 

Nekaj o energijskih vplivih....

  • Vse, kar vidimo je energija.Čisto vse je sestavljeno iz energije. Ljudje, ki temu ne verjamejo, se kmalu zaletijo v lastni dvom, ko kar naenkrat obležijo v tisočerih dvomih in slabih počutjih in ugotovijo - da so...da, brez energije. Vsak človek ima izjemne priložnosti, pa vendar se poraja vprašanje - kako boš ustvaril nekaj, kar si si vedno želel, če nimaš volje ali energije? Tukaj pride do prve resnice, za katero bi bilo dobro, da jo osvojite - VI STE DEL VSAKE ENERGIJE. Po domače povedano, vse del česar ste, bo postalo del vas samih. Poznate negativne ljudi, s katerimi se družite samo zato, da bo "mir"? No, tukaj energija sporoča v vaši podzavesti veliko več kot ste si mislili do sedaj. V kolikor imate take odnose in druženja, postane ta del negative tudi vaš. Nekdo vas kritizira, postane del vas. In obratno. Nekdo v vaši bližni trosi zaklade pozitive - oprhalo bo tudi vas in vam dalo izjemen zagon za naprej. V tem obdobju zato premislite del kakšne energije si želite biti. To ne pomeni, da vztrajno režite svoje odnose a kaj je napačnega v v prošnji kot je: "Veš kaj, ko se pogovarjava, je veliko negativnega. Razumem, da ti to dojemaš kot "realno" stanje, a jaz menim, da je tudi veliko lepega. Kaj če bi se pogovarjala o tem?" Zapomnite si, postavite temelj pozitive in ljudje bodo sledili. Vi samo izstopite iz tega, da boste del negativnega. 
     
  • Kaj pa ko ljudje nočejo biti pozitivni in pa ste "obtičali" z njimi? To pomeni, da je to nekdo v vaši službi, s katerim morate preživeti 8 ur dnevno? Prihaja sledeča resnica. Nekdo ima pravico, da je del njegove energije negativa. A če vi izberete, resnično izberete obratno, se bo njegova ali njena energija odbila od vas in se vas ne bo dotikala, saj bo vedno veljala tista, da iste ptice skupaj letajo. Dokler pa vas taki ljude živcirajo in nikakor ne morete odklopiti njihovih resnic, pomeni, da jih nekje globoko v sebi sprejemate. Za vas se rešitev najde v tem, da ugotovite zakaj se lepite na to energijo - slabi spomini, razočaranja, neizražena jeza, dvom vase? Pri tem vam bo pomagala meditacija in ko boste to prečistili...Ugotovite, da se vas tako ljudje ne morejo dotakniti več, pa karkoli že rečejo ali storijo. Ah, kakšna svoboda. :) Kaj pa je s tistimi, ki vas saj veste, obsojajo, ne razumejo? Zakaj vam to delajo, če pa vi na primer rastete, se povečate ljubezni itd? Ker niso na vaši vibraciji. Razumete? Vam je vse jasno, veste da delate iz srca, oni pa vam v obraz mečejo kamenje. Kako ne vidijo vaše dobrote? Ker na svetu ni dobrote ali slabega. Je samo energija. In če je vaša energija ne tej vibraciji popolnoma nasprotna njihovi se bodo po naravnem zakonu energije temu uprli. Lahko jokate. Lahko kričite. Lahko pa sprejmete dejstvo, da je to resnica. v takih primerih ni dobro druge prepričevati, da se oni motijo in imate vi prav. Kajti oni imajo za sebe prav in pravico, da so v energiji, ki jo želijo. Kaj pa potem? Saj veste? Držite se svoje energije, zmanjšajte stike in ne dovolite, da njihova energija vstopa v vašo. Preprosto. Mešanje teh dveh energij prinaša le kaotični krog. Včasih je najbolje nekaj pustiti pri miru kot pa se izčrpati in spoznati..daaaaa..isto ptice skupaj letajo. :))) pustite jih v njihovi jati, kjer se počutite s svojo in opazite, da iamte tudi vi svojo istomislečih ljudi. Ne oklepajte se. In to je odločitev. :)
  • Zadnje čase mi veliko pišete na temo, da imate občutek, da so vam bile poslane temne misli, slabe želje in podobno.Če smo danes ugotovili resnico o istih pticah, ki skupaj letijo, potem se to potrdi tudi tukaj. Če vam nekdo želi nekaj slabega, se to lahko uresniči le, če boste to resnico sprejeli in kar naenkrat opazovali, da so se začele "dogajati slabe stvari". Človek, ki je močen in samozavesten namreč po zakonih energije ne bo sprejel nekaj, kar ga bo potisnilo ob tla. Kajti njegova resnična energija pravi, da verjame vase, se ljubi in zaupa živjenju..Zakaj bi potem sprejel vse, kar je nasprotje tega? Zavedajte se svoje moči. Ne plašite se energijskih napadov in spoznajte njihovo resnico - potrebujejo dobrega gostitelja. Na vašem mestu bi to gostovanje zavrnil in naredil prostor svetlobi, sreči in obilju.

Jaz vam vsekakor želim vse te pozitivne energije. Mihael Žmahar

0 Komentarjev

    DODAJ KOMENTAR

    BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

    Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

    Kaj želiš prejemati?