Blog

Nebeškoskop marec


Pa ga imamo! Čudoviti Nebeškoskop za mesec marec. 

Tokrat: 

  • sem zate odprla moje čudovite karte "Nebesa čarajo"
  • karte ti predajo sporočilo
  • hkrati pa ti podajo nasvet na katero temo meditirati ta mesec, da bi se zate lahko prižgala naravnost pravljična manifestacija

Preberi si Nebeškoskop, nato pa poglej se čisto spodaj. Sploh že veš, kako lepe stvari imam zate? 

OVEN

Stvarstvo ti bo v tem času potrkalo na vrata. Odpri, saj ti bomo prinesli resnico o obstoju. Ljudje, ki v tvojem življenju nimajo več večje vloge, bodo le-to odigrali do konca in odšli. Izpusti jih. Pripeljali ti bomo nove ljudi, nove priložnosti in nove izkušnje, ki bodo povsem drugačne od dosedanjih. Prihaja dan, ko boš lažje zadihal/a in rekel/a: »Hvala za spremembe«. Kmalu.

Dodatna razlaga:  Zavedaj se, da ko se zaprejo ena vrata, lahko nekaj potrka na druga. Pazi, da ne boš predolgo zrl/a v zaprta vrata. Ko zaslišiš naš tok-tok, odpri. Nikar se zato ne prestraši. Sprejmi nebeška darila. Pripravljamo ti mnogo presenečenj, ki si jih ne moreš niti zamisliti, resnično lepa presenečenja, ki za seboj ne bodo pustila nobenih obžalovanj. Morda niso čisto takšna, kot si jih pričakoval/a ali načrtoval/, a lahko ti zagotovimo, da ti bodo zares blagoslovili dušo. 

Meditiraj na temo: razbremenitve in lahkotnosti. 

BIK - Tehtnica

Prišlo je obdobje, ko ni več pametno tehtati. Ali naj grem levo ali desno? Kaj je prav in kaj ne? Tvoja tehtnica je prišla do točke v življenju, ko se bo uravnovesila samo na eno stran. Danes te spodbujam in ti polagam na srce, da bo tvoja prihodnost takšna, kot se boš ODLOČIL/A. Vedi, da napak ni. Nikar se ne boj sprejeti odločitev samo zato, ker nisi prepričan/a, da bodo rezultati pravi. Bodo.
 
Dodatna razlaga: Odločitve, odločitve. Danes ti kot simbol učenja prinašamo tehtnico. Zate. Nebesa v vsakem primeru spodbujamo vsako tvojo odločitev. Duša te ne bo pustila na cedilu. A vesolje potrebuje tvojo notranjo moč in tvojo odločnost. Brez tega ti ne more biti v oporo. Če ti ne boš suvereno stal za svojimi odločitvami, kako naj potem mi?

Meditiraj na temo: odločnosti in izbire. 

DVOJČKA - Ustvarjalni šepet

Ti si nosilec/ka Svetlobe, ki razsvetljuje Zemljo. Podeli sočutje in svoje darove tako, kot čutiš. Morda te bodo k služenju ljudem pozvali pisanje, zdravljenje, ustvarjanje, predavanje ali preprosti vsakdanji pogovori. Bodi del spremembe in za roko nežno odpelji druge proti njihovi svetlobi. Vedi, da svetlobo deliš na vsakem koraku in vsakomur, ki ga srečaš. 

Dodatna razlaga: Tvoje poslanstvo je, da osvetliš temo, v kateri je mnogo ljudi. Prižgi luč ljubezni, ki bo ostale odpeljala proti bistvu, ki ga iščejo. Tako boš našel/a tudi svojega. Planet in prebivalci Zemlje potrebujejo tvojo svetlobo in tvojo pomoč. Poglej, kje lahko najbolje pomagaš in vedi, da se dobro vrne z dobrim vrne. Zasveti.

Meditiraj na temo: aktivacija tvojega življenjskega poslanstva.

RAK - Karmični krog

Karmični krog se zate zaključuje. Družinski vzorci, karmični procesi… Svetujemo ti, da začni aktivno čistiti prepričanja, ki so ti jih naložili družinski člani, partner in ostali ljudje. Naj te stare zadeve ne držijo več v začaranem krogu. Ustvari si nova prepričanja in od njih ne odstopaj.

Dodatna razlaga: Prosi Nebesa in angele zaveze za predajo vseh starih karmičnih stvari. Osvobodili te bomo vsega, kar te je vleklo navzdol pa mogoče niti sam/a nisi vedel/a, kaj je. Nato pa tudi sam/a izstopi iz karmičnega kroga, ne obremenjuj se več s prihodnostjo. Ko izstopiš iz labirinta karme, si moraš dovoliti zaživeti na novo – z velikimi sanjami in načrti.

Meditiraj na temo: čiščenja družinskih vzorcev

LEV - Zlat portal

To je sporočilo veličine. To je sporočilo opravljenih nalog. To je sporočilo popolnih Nebeških nagrad. To je sporočilo materialnega in duhovnega bogastva. To je sporočilo, kjer se ti odpira čudovit zlat portal. Novi začetki in nove velike priložnosti. Imaš se česa veseliti.

Dodatna razlaga: Tvoja duša je stopala po poteh popolnega brušenja. In obrusila se je do popolnega diamanta. To ne pomeni, da je preizkušenj za to življenje popolnoma konec. Samo veliko manj jih bo. V času, ki prihaja, te čakajo nagrade za vse, kar si premagal/a. Sprejmi vse, kar ti bomo položili pred noge. To bodo veliki zlati blagoslovi. A nikar ne pozabi na sočutje. In ne pozabi tega podeliti s svetom. Sedaj pa se nasmehni. Imaš se česa veseliti.

Meditiraj na temo: velikih sanj in želja. 

DEVICA - Sanje iz mladosti

Vrni se v svoje otroštvo, kot bi imel/imela časovni stroj, in prebudi notranjega otroka. Naj ti prišepne, kaj ga veseli in kaj mu radosti srce. Prisluhni sanjam iz mladosti, če želiš znova odkriti sebe in na novo zaživeti. Poslušaj notranjega otroka in neguj občutek radosti nad stvarmi, ki te veselijo.

Dodatna razlaga: Kot otroci ste ljudje zmožni videti stvari takšne, kot so v resnici, zato so takrat tudi sanje resnične. Nato pa odrastete in nekje, nekoč, nekdo, vas prepriča, da je bilo vse le plod domišljije. Čas je, da svoji duši vrneš te sanje. Pozdravi svojega notranjega otroka, vrni mu občutek varnosti, dovoli mu, da se igra in sanja. Neguj svojo radost in konjičke. Veseli se

Meditiraj na temo: negovanja notranjega otroka.

TEHTNICA - Nova obzorja

Preživi nekaj časa ob knjigah, v meditaciji, ob raznih izobraževalnih programih. Ne stagniraj, temveč vedno znova vase polagaj nove znanje. Veliko se lahko naučiš tudi od drugih ljudi. Vsaka izkušnja je učitelj. Posveti se učenju, ki te intuitivno pokliče in odpirajo se ti povsem nova obzorja.

Dodatna razlaga: Učenje vseh vrst je sporočilo, ki ti ga prinašamo. Učenje ti bo napolnilo srce in te spomnilo na vse modrosti, ki jih že nosiš v sebi. Samo prebuditi moraš tiste, ki jih potrebuješ za srečo, ki jo iščeš. Nato jih boš delil/a z drugimi. 

Meditiraj na temo: prizemljevanja novih znanj.

 

ŠKORPIJON - Skrivnostnost

Tvoje sporočilo je, da je napočil čas, ko ti ni treba vedeti vsega. Resnično ti ni treba vedeti, kdaj se bo kaj zgodilo in kako. Ni ti treba vedeti ali nadzorovati stvari. Trenutno ti pripravljamo pravo nebeško presenečenje v obliki dogodkov, ki si bodo sledili. Dovoli nam, da te zasipamo s presenečenji.

Dodatna razlaga: Nismo čisto prepričani, da te bo naše sporočilo navdušilo, a cenzure v Nebesih ne poznamo. Res je, da ne boš vedel/a zagotovo, kaj ti prinaša naslednji dan, a verjemi, da bo to obdobje čas popolne magičnosti in čarovnij zate. Ne sprašuj se, kaj bo prišlo in v kakšni obliki. Ko pride, reci preprosto hvala. Sedaj pa te prosim, da nam zaupaj in nam sprosti pot, da te lahko obdarimo in te razveselimo. Sprosti misli. 

Meditiraj na temo: odpiranja uma novim možnostim.

STRELEC - Nebeško zagotovilo

Danes ti prinašamo odgovor in zagotovilo Nebes, da je v tvojem življenju vse tako, kot mora biti. Ni prišlo do nobenih zamud in nič ni šlo narobe. Vsak korak na tvoji poti je bil voden od zgoraj. Mirno zadihaj. Vse se bo odvilo v svojem času. Lahkotno stopaj po svoji poti in ne dovoli, da te premamijo dvomi. Vse poteka po načrtih.

Dodatna razlaga: Je res vse tako, kot mora biti? Se res dogaja vse v času božanskega reda? Nikar ne misli, da bi lahko kdajkoli bilo karkoli drugače. Vse je na svojem mestu. Morda se ti ni vedno zdelo tako. Morda se ti tudi še kdaj ne bo zdelo vedno tako. Takrat pomisli na zagotovilo, da te vodimo. Ti samo poskrbi, da stopaš po tlakovcih, ki jih zate skrbno gradimo iz Nebes. To je vse. Ne bomo te pustili na cedilu. Zaupaj nam

Meditiraj na temo: zaupanja v obilje in Angele. 

KOZOROG - Alkimija

Nikar ne izsiljuj zadev v svojem življenju, saj bodo postale težko breme, ti pa boš mislil/a, da so vse, kar si kdaj želel/a. Prepusti se preprostosti življenja in dovoli, da te vodimo. Ni se ti potrebno preveč naprezati. Sprejemaj odločitve vsak dan sproti. Če v nekaj nisi prepričan/a, raje počakaj.

Dodatna razlaga: To je sporočilo magičnega vidika. Prinašam ti sporočilo ravnovesja. Sporočam ti, da sledi ravnovesju v sebi. Dovoli, da ti božanski načrt prinese tisto, kar je v najvišje dobro tvoje duše in ne tvojega ega. Ne sprašuj se, zakaj se nekaj ni zgodilo po tvoji volji ali tako, kot si je zamislil um. Odgovorov ne boš našel/našla na očitnih mestih. Poigraj se z nebeškimi znaki, ki ti bodo potrdili prave poti življenja. Nato jim mirno in sledi v ravnovesju.  

Meditiraj na temo: zaupanja do življenja in božanskega časa. 

VODNAR - Mostovi

Prihaja obdobje zažiganja mostov. Čas je, da se osvobodiš vseh vzorcev, odnosov in strahov, ki ti ne služijo več. Na mostu odloži vse tisto, kar ni v skladu s to vibracijo, nato pa ga zažgi. Ne oziraj se več nazaj. Tvoja preteklost ni tvoja prihodnost. Nova pot obilja je začrtana zate. Poglej naprej.

Dodatna razlaga: Tvoja preteklost in vzorci so bili tvoji mogočni učitelji, ki so te izklesali v diamant. A prihaja obdobje, ko bo ta zastarana energija zgolj še energetska krama in breme na hrbtu. Pazi na energijo in se odloči: S KOM, KAM in ZAKAJ nadaljuješ pot? Nič ne prepuščaj naključju. Odločitve bodo zate ključnega pomena. Zapomni si, da se iz dneva v dan odločaš, kakšno bo tvoje življenje jutri. Živi v skladu s svojimi sanjami in notranjo resnico. 

Meditiraj na temo: rezanja eteričnih vezi in spuščanje starega.

RIBI - Kraljica

To je sporočilo, ki ti prinaša pomen samospoštovanja in samozavesti. Čas je, da visoko in ponosno dvigneš glavo. Ko spoštuješ sebe, te spoštujejo tudi drugi. Delaj na ljubezni do sebe. Vera v zastavljene cilje te pripelje do njih, nezaupanje te od njih oddaljuje. Verjemi vase!

Dodatna razlaga: Čas je, da visoko in ponosno dvigneš glavo, hkrati pa nežno postaviš meje drugim ljudem in okoliščinam, ki ti ne služijo več. To ne pomeni drugih ločiti od tega, temveč postaviti sebe na prvo mesto. Kraljica te tudi naproša, da se v svojem življenju malce bolj zabavaš. Neguj konjičke in tisto, kar te razveseljuje iz dna srca . Imaš čudovit nasmeh. Oblij ga s svojo svetlobo in ga pokaži svetu. Neguj prijateljstva in sebe. 

Meditiraj na temo: ljubezni do sebe. 

Ta mesec bo mesec rasti. Prebujenje te kliče, z namenom, da zaživiš popolnoma drugačno življenje. 

Zato te vabim na čudovite tečaje. Če si želiš spletnih tečajev, ne odlašaj in se prijavi, saj jeseni načrtujemo tečaj v živo na Dunajski in bo spletne ponudbe manj :))) prednost so seveda stalni posnetki.

Tečaji  pomlad/poletje 2022

  • Tečaj jasnovidnosti in Angelske terapije 12.3.2022

10 tipov jasnovidnosti, številni principi Angelske terapije, učenje regresij, jasnovidnih interpretacij in branj in še in še. Pridobitev certifikata za Angelskega terapevta in predane metode dela v celoti. 


  • Tečaj čiščenja podzavestnih vzorcev 23.3

Razreševanje preteklih, ljubezenskih, družinskih in ostalih vzorcev, ki te ne spustijo v življenje obilja in sreče. 


  • Tečaj meditacije 26.3.

Napredne tehnike meditacije, umiritev misli, gradnja samozavesti in učenje vodenja meditacij - pridobitev certifikata za voditelj, voditeljico meditacije. 


  •  Tečaj bele magije in parapsihologije 27.3.

Izdelava zaščitne sklede, numerologija, zvezde želja, komunikacija z živalmi, orakeljsko preroštvo. Pridobitev certifikata iz parapsihologije. 


  • Akademija kanaliziranja 2.4.2022

Številne vaje za kanaliziranje, nov način interpretiranja Angelskih sporočil, kanalizirano pisanje, izdelki, izobraževanja, zvezdne civilizacije, odpiranje portalov. Pridobitev certifikata. 

Pridruži se mi tukaj  - KLIKNI

Želim ti pravljičen in angelski mesec obilja! Cristy

0 Komentarjev

    DODAJ KOMENTAR

    BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

    Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

    Kaj želiš prejemati?