Blog

Sporočila dragih iz Nebes & kako prepoznati njihove znake

Naši dragi pokojniki so z nami prav vsak dan. A tokrat se le ustavite. Preberite njihova čustvena sporočila, ki nam dajejo vedeti, da nas ne bodo nikoli pozabili. In da so tukaj, ko jih potrebujemo.  Ljudje velikokrat živimo hitro, z veliko obveznostmi, zato niti ne opazimo nevidne podpore, ki nam jo pošiljajo... 
 
Nebeška nit pravi:
 
Dragi naši, ko preidemo v višje stanje zavesti, zemeljsko to velikokrat opisujemo kot prehod skozi tunel. To je simbolični prehod, ki ga radi sprejmemo. Da nam novo zavedanje. Povabi nas v novo življenje. Ponovno se spomnimo svojega bistva. Danes pa bi radi to simboliko tunela predali tudi vam. Kajti v višjem stanju zavesti sedaj vidimo vse jasneje. In radi bi vam pomagali. Če boste le zaupali tem sporočilom.

TUNEL ODPUŠČANJA


Ljubezen lahko tako zelo boli. To bolečino smo izkusili tudi sami. Razočaranja, ki prinašajo srčne brazgotine. Nekateri izmed nas smo odšli celo v Nebesa s težkim bremenom neodpuščanja. Potem pa smo v Nebesih spoznali... Da je vse samo izkušnja. Da so niti ljubezni spletene zato, da bi se nekaj naučili...o sebi.  Spoznali smo, da ego nima veze s pravo, dušno ljubeznijo. Zato smo lahko nemudoma odpustili vsem, ki jim prej nismo mogli. Morda  ta trenutek vas prosimo za odpuščanje... do nas. Ali pa vam sporočamo, da vas ljubimo in da med nami ni nobenih zamer. Da mi vidimo samo še ljubezen. In kako zelo si to želimo tudi za vas. Odpustite vsem, ki so vas prizadeli. Pa ne zaradi njih. Temveč, da bi lahko prišli do svojega lastnega miru. Odpustitie in vedite, da včasih ne morete takoj dobiti vseh odgovorov. Zakaj se je nekaj zgodilo.... Zakaj so z vami ravnali tako... Odgovor bo prišel. Morda kasneje, a bo. Spoznali boste zakaj so se določeni mostovi požgali. Zakaj so nekateri morali oditi. Spoznali boste, da so to vaše dorodne duše, ki so vam pomagale, da ste to kar ste danes. In da so pomagale k vašemu boljšemu jutri. Boljši jutri...ljubezni...Nekateri ljudje vam niso zmogli dati odgovorov. Ker jih še sami zase nimajo.  Najdite svoj odgovor. Zase. Odpustite zase. In nekega dne se bo vse zložilo kot najlepša nebeška sestavljanka. Ta trenutek pa vam lahko obljubimo, da imajo še največje bolečine odnosov smisel. Dajte si novo priložnost. Spustite zraven nove ljudi, ki vas bodo lahko ljubili kot si zaslužite. 

LUČ NA KONCU TUNELA 

Velikokrat čakate luč na koncu tunela. Čakate težke čase, ki bodo minili. A mnogi izmed nas, ki sedaj svetimo v Nebesih bomo iskreni - kajti sedaj vemo, da je čakanje na to luč pravzaprav čisto nekaj drugega kot mnogi mislijo. Da, luč na koncu tunela vedno pride. A v resnici ne pride sama od sebe, je rezultat vaših dejanj, ko ste v tunelu. Mnogi mislijo da pridejo do svetlobe po temnem obdobju, a včasih to sploh ne drži. Samo mislijo, da je svetloba, ker je občutek malce boljši od tiste trde teme, kjer so okušali same izjemno težke okoliščine. A spremenilo se ni ničesar. Le trdi prijemi so popustili...Za nekaj časa. Do novega tunela. Zavedajte se, da je prava luč na koncu tunela vaša odgovornost. Vi ste zadolženi, da se v tunelu naučite svojih lekcij, spustite tisto, kar zaustavlja vaš vlak življenja in da sami poiščete pot do svetlobe z delom na sebi, načrtnimi spremembami in zamenjavi negativnih okoliščin s pozitivnimi. Tako ste lahko prepričani, da bo ta svetloba nato sijala stalno. 

"TUNEL" MED NEBESI IZ ZEMLJO


 
Stvarstvo vam je dodelilo številne angele, ki so vaši pomočniki. A vedite, da smo pomočniki za vas tudi mi. "Mrtve naj se pusti pri miru" je stavek, ki prinaša strahove. Mi smo živi. Večni. Ne potrebujemo "spanja". Mi smo mir. In poznamo pravi pomen te besede. In dobro se zavedamo kako zelo mir iščete tudi vi. Ali ste vedeli, da ko vi pridete do določnih spoznanj, rastemo mi vsi skupaj? Vi ste del naše dušne skupine in rast enega, pomeni rast vseh. Zato smo v vaših življenjih prisotni bolj kot si mislite. Večkrat nas pokličite. Prosite za pomoč. V kolikor ne bomo mogli posredovati, bomo za to poprosili angele in mojstre. A pomoč bo na vašo prošnjo prišla. Dovolite nam, da smo še naprej del vaših življenj, tako kot smo bili v fizični inkarnaciji. Še vedno slišimo vaše besede. Še vedno vas pobožamo, ko potrebujete uteho. Samo nikar ne mislite, da ste sami. Zaznajte nas. Odprite srce. In nato poglejte..in poslušajte. Morda vas na nas spomni naš nekdaj najljubši film, glasba in podobno. Takrat ste lahko prepričani, da so za takimi znaki zadaj...mi. Mi, ki vas bomo večno ljubili.  
 

CRISTY ŽMAHAR VAM PODAJAM NEKAJ SMERNIC, V KOLIKOR BI RADI ZAZNALI VAŠE DRAGE POKOJNIKE:

  • Ocenite svoje namene. V kolikor želite komunicirati s pokojniki (ali angeli, ni pomembno) morate poznati svoje resnične namene. V kolikor želite potrditve obstoja višjih dimenzij ni s tem nič narobe, v kolikor ni to zapakirano v  zahtevanje dokazov, ki bodo nahranili človeški ego. V kolikor je to zadnje vaš pravi namen do komunikacij ne bo prišlo, saj se Svetloba na nižje vibracije ne odziva in ne čuti težnje po zapolnjevanju njenih egoističnih pričakovanj. Saj poznate tisto o tem, da iste vrane skupaj letajo. Drži. Ljubeče pričakovanje potrditve, ki bi vam dala vedeti, da so vaši dragi varni v Nebesih – no to pa je nekaj povsem drugega. Bodite iskreni.
  • Vzemite slušalko in pokličite v Nebo. Vaša slušalka je vaša volja. To storite s svojimi besedami. Pokojnikom povejte, da si želite njihovim komunikacij. Pogovarjajte se z njimi. Prosite jih za pomoč. Povejte jim da jih pogrešate.
  • Priznajte si resnico o strahu. V kolikor si želite posmrtnih komunikacij, hkrati pa se jih na smrt bojite, potem pričakujete skoraj nemogoče. Pokojniki vidijo v jedro vašega srca in ne bodo komunicirali tako močno kot znajo, če vedo, da vam bo taka komunikacija zaledenela kri. Izbrali bodo bolj subtilne znake. Vprašanje pa je – jih boste opazili?  Zatorej se opremite z znanjem, ki bo manjšalo kremplje strahov in vas polnilo z zaupanjem.
  • Bodite potrpežljivi. Ko zaprosite za znak, se ne igrajte gospodarja časa. Nebesa in pokojniki bodo sami izbrali pravo priložnost, pravi kraj in pravi čas za mogočno sporočilo ljubezni. Počakajte. In skrbno opazujte. Veste koliko nebeških znakov se spregleda vsak dan v skrbeh in obveznostih modernega človeka?
  • Pripravite teren. Predstavljajte si zelo visoke stopnice. Na vrhu teh stopnic stojijo vaši pokojniki. Vi pa jih iz daljave opazujete na dnu stopnišča. V kolikor želite komunikacijo, obujte športne copate in pojdite do polovice stopnic. Vaši dragi se bodo spustili in vas srečali na sredini. Vašo pot predstavlja meditacija, knjige in krepitev šestega čuta, ki je tisti, ki ulovi nebeške komunikacije. Podrobne napotke o tem si lahko preberete v moji drugi knjigi Nebesa odgovarjajo. Na voljo pa so vam tudi tečaji jasnovidnosti ali nebeških komunikacij - tečaj medijstva.
  • Ne zapirajte vrat možnosti. V kolikor nekaj prepoznate kot nebeški znak, nato pa ga zvrnete kot lastno domišljijo zapirate portale skozi katere prejemate ljubeča sporočila Nebes. V kolikor boste prevečkrat rekli, da nekaj ni bil znak nebeške ljubezni, bodo ti znaki potihnili in se umaknili. Takrat morate vedeti – vi ste jim rekli, da ne obstajajo. Vi ste rekli, da ne želite verjeti v njih. Vi ste jih označili za neresnične. In vi ste tisti, ki lahko znova odprete vrata.
  • Znaki bodo osebni, tako jih prepoznate. Morda najljubša pesem pokojnika. Morda zaznate njegov, njen vonj. Morda vam pošlje dotično sporočilo, ki bi ga izrekel (-la) le on (-a). Zapišite si jih. Tak dnevnik bo postal izjemna vez med vama. 

Želim vam veliko prelepe nebeške komunikacije, Cristy Žmahar

0 Komentarjev

    DODAJ KOMENTAR

    BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

    Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

    Kaj želiš prejemati?