Blog

Ste si kdaj želeli imeti preroške moči?

Poznate pregovor "če bi bil človek vedež, ne bi bil revež"? No, ne vemo kdo si je ta pregovor izmisli, a definitivno smo prepričani, da ga je ustvaril nekdo, ki je bil ekstremno nezadovoljen s svojim življenjem. Poleg tega pa smo prepričani, da ta nekdo ni verjel oz. dostopal do skrivnostnih moči, ki bi mu lahko osmislile življenje. In to so moči... preroštva. Do sedaj še nismo srečali človeka, ki si ne bi kdaj želel pokukati v svojo "usodo", poskrbeti, da najde prave poti zase in, da se izogne mnogim nepotrebnim in predvsem neprijetnim lekcijam, katere ga pogostokrat preusmerijo z njegove idealne poti. Vsak človek je želel kdaj pokukati in pogledati kaj se skriva za skrivnostnimi tančicami... preroštva. Mnogi so tisočletja menili, da so ta znanja rezervirana samo za določene. A temu ni tako. Vsak ima preroške moči in vsak jih lahko uporablja. Zato je sedaj prišel čas, da tudi vi pogledate na svet malce drugače in se naučite prepoznati nevidne zapise, ki vam bodo razkrili kaj vse je zapisano v vaši življenjski poti. Tokratni blog je nadihnila čudovita boginja Izis, boginja preroških videnj in magije. Le kdo bi vedel bolje kot ona...

1.korak: Kaj je preroštvo?

Mnogi mislijo, da je preroštvo napovedovanje prihodnosti. Vendar to ni čisto res.Kajti prihodnost pravzaprav... ne obstaja. In nekaj takega kot je usoda, ne obstaja. Usode namreč niso zapečatene. Ljudje ne živimo življenj, ki bi bila vnaprej določena. To ne bi imelo nobenega smisla. Zato je Vesolje narejeno tako, da se naše "usode" pišejo sproti. Spreminjamo jih z vsako besedo, z vsakim dejanjem. Torej, če preroštvo ne odkriva vnaprej zapisanih usod, kaj potem preroštvo sploh je? Pravo preroštvo je dostopanje do tistih informacij naše duše, s katerimi lahko optimalno vplivamo na trenutno situacijo in tako poskrbimo za najboljši izzid. Preroštvo je šepet, preko katerega vam vaša duša in seveda tudi vaši vodniki in angeli razkrivajo, kateri koraki so najugodnejši za vas. In sedaj, vas zanima kako dostopati do teh informacij?

Poznamo dve vrsti znakov, kajti obstajata dve resničnosti. Eni so zunanji znaki in prihajajo iz vaše okolice (zunanja resničnost), drugi so pa notranji znaki in prihajajo iz vaše notranjosti (notranja resničnost).

2.korak: UPORABA ZUNANJIH PREROŠKIH ZNAKOV


Svet v katerem živimo je pravzaprav neskončen preplet energij, s katerimi delajo vsi možni angeli, vodniki... Mnogi mislijo, da je kamen samo kamen, da je ptič samo ptič in, da je nekdo v vašem življenju zgolj po naključju. Ja, na prvi pogled se res zdi tako, a ko se pogledamo globje, ko poskušamo razbrati njegovo sporočilo, vidimo da se za prvo sliko skrivajo informacije. Tiste skrite preroške informacije, ki jih iščemo. Začnite gledati na svet... drugače. Začnite se spraševati kakšen je smisel stvari, ljudi, predmetov, ki gradijo vaše življenje. Poglejte izza očitnega. Začnite povezovati stvari med seboj, se spraševati kakšen je njihov namen, zakaj so vam prekrižale pot ravno sedaj... Veste, vsaka stvar v vašem življenju je tam z namenom, vendar pa s klasičnim zemeljskim razmišljanjem večino teh namenov ne moremo razbrati. Poglejte drugače in postavljajte vprašanja na preroški način.

Vaja: zjutraj si postavite eno vprašanje, katerega odgovor je pomemben za vas. Zaprite oči, začutite to vprašanje v sebi, nato pa ga miselno pošljite v Vesolje. Sedaj je vaša naloga sledeča: čez dan pozorno opazujte svet okoli sebe. Opazujte kateri ljudje so vas poklicali, katere živali ste srečali, bodite pozorni na številke, napise, znake,, pesmi, ki se vrtijo na radiu, na sporočila na televiziji... Kajti Vesolje bo uporabilo nek način, da vam bo posredovalo odgovor na vaše vprašanje. In vam ga bo. Ali ga boste prepoznali, je pa odvisno od vas. Torej, čutila na peclje:) Če boste osredotočeni, boste vedno prepoznali TISTI TAPRAVI znak, kateri je bil namenjen vam. Mogoče bo to ptič, ki bo pristal na sosednji mizi na terasi lokala kjer boste ravno pili kavo in kateri vam bo sporočil, da je čas, da razprete krila in se prenehate obotoavljati. Mogoče bo to pesem na radiu, katera vam bo sporočila, da je oseba glede katere ste spraševali vredna zaupanja. Iskanje preroških znakov je lahko ena izmed največjih pustolovščin, ki se jih boste lotili v svojem življenju:) Uživajte!

3.korak: PREPOZNAVA NOTRANJIH PREROŠKIH ZNAKOV



Vesolje po navadi uporabi zunanji svet za dostavo sporočil šele po tem, ko je poskusil dostaviti sporočilo preko notranjega sveta.V trenutku, ko postavite neko vprašanje glede sebe, svojega življenja, svoje prihodnosti... vam vaši vodniki nemudoma odgovorijo in pošljejo odgovor v vaš notranji svet. Vendar pa ljudje teh odgovorov pogostokrat ne zaznajo. Zakaj? Ker imajo v sebi preveč misli in nerazdelanih čustev. Intuitivni odgovori pa so v primerjavi z njimi, precej nežnejši in tišji. Zato je potrebno, da razvijete svoja intuitivna čutila tako zelo, da jih boste lahko uporabljali istočasno z zemeljskimi. Eden izmed glavnih intuitivnih čutil je TRETJE OKO. Z njim zaznavamo duhovne vibracije, sanje... in preroške informacije. Začnite trenirati svoje tretje oko:

Vaja: poiščite kraj kjer boste imeli mir. Nato zaprite oči se umiriti. Izvajajte lahkotne vdihe in izdihe. Sedaj v mislih postavite vprašanje na katerega želite izvedeti odgovor. Nato to vprašanje pošljite miselno v vesolje in prenehajte razmišljati o njem. Izpraznite glavo. Ne razmišljajte ne o svoji preteklosti, ne o možnih odgovorih na vprašanje, ki ste ga ravnokar postavili. Preprosto ne razmišljajte nič. Kmalu se vam bodo začele v mislih, v tretjem očesu pojavljati določene podobe (ljudje, imena, napisi, živali, simboli, barve, mogoče celo glasba ali toni...). Te podobe zaznajte objektvno. Nato se vprašajte kakšen je njihov smisel in kakšno sporočilo prinašajo. Spoznali boste, da so te podobe vedno povezane z vprašanjem, ki ste ga postavili in, da vedno prinašajo odgovor. Če ne boste takoj vedeli kakšen pomen imajo videne podobe, si jih zapišite, kajti njihov pomen se vam bo razkrila preko zunanjih preroških znakov. 
Ko trenirate svoje tretje oko, lahko uporabite tudi sledeče simpatične vaje: zaprite oči in poskušajte ugotoviti:

  • kdo je oseba, ki vas bo prva poklicala
  • kakšno barvo majice bo nosila prva oseba, ki jo boste srečali na pločniku...

Resnično vam lahko poznavanje preroštva močno pomaga v življenju. Kajti preroške informacije so pravzaprav tiste, katere vas lahko najhitreje pripeljejo tja kamor vam je namenjeno priti. Zato ker so VAŠE. Želim vam uspešno duhovno raziskovanje. Cristy Žmahar

0 Komentarjev

    DODAJ KOMENTAR

    BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

    Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

    Kaj želiš prejemati?