Božični vlak v leto 2024 ob zimskem solsticiju

DOGODEK

Božični vlak v leto 2024 ob zimskem solsticiju

Šokantno darilo! Na tej meditaciji se bo odvil žreb v živo. Pred kamero. Pred seboj bomo imeli imena vseh udeležencev in na vsaki meditaciji bo izžreban nekdo, ki bo v letu 2024 dobil podarjen celoten tečaj po izbiri. Dobesedno kateregakoli (in na katerega še ni bila oddana prijava). Če boš izžreban(-a) pred kamero se strinjaš, da samo povemo tvoje ime in priimek, nato pa te po e-pošti obvestimo še o nagradi (v primeru da npr.gledaš posnetek).

To je meditacija, ki se je tako veselim. Videla sem jo ... bila sem že tam. Srečala sem Angele ... In čas je, da to doživiš tudi ti. 

Najbolj magičen čas v letu. Čas, ko se mesta napolnijo s pisanimi lučkami in ko se končno zazdi, da v hitrosti življenja svet obstane z namenom praznovanja in druženja. Čas, ko je ljubezen v zraku še močneje kot kdajkoli prej. Ta poseben čas pa ne nosi le že opisanih praznovanj in prazničnega vzdušja. Končevanje leta pomeni tudi posebno energijsko prelomnico.

Čas, ko zaključujemo staro. Ko nas energije in žarki, ki se ravno v tej zimski pravljici sidrajo na Zemljo, podpirajo pri transformaciji, ki je v naših življenjih vedno znova potrebna. To je cikel, ki zaključuje tisto, kar nam ne služi več in odpira zlata vrata priložnosti za tiste, ki so le pripravljeni na nove začetke. Nič ne stoji pri miru. Ali se premikamo naprej ali pa nazaj. Tokrat se bomo podali na popotovanje čudežev.

Magični čas leta bo namreč podprl še veliki portal, izjemen premik zimskega solsticija. Zimski solsticij je kot veliko sidro energije. Aktivira številna zavedanja in tokrat bo aktiviral ljubezen in nove poti ...

Vabljen(-a) si, da se vkrcaš na Božični vlak ... 

  • Na tem vlaku te čakajo tvoji Angeli varuhi, Nadangeli in vsi ostali eterični podporniki, ki želijo zate v letu 2024 ustvarjati čudeže - kdo so? Naj se razkrijejo sami.
  • Na vstopni postaji naprej odloži težke kovčke vsega iz leta 2023, kar ni več zate.
  • Na vlaku pa so tudi tvoje sorodne duše - tiste, s katerimi si v letu 2024 želiš lepe odnose ali pa še bodo vstopile v tvoje življenje. Manifestiraj prelepe odnose, ko pojeste cimetove medenjake ljubezni.
  • Vlak vas vse pripelje v čudežno Božično vas, ki pa je hkrati tudi pravljična dimenzija tvoje prihodnosti.
  • Naj se zate skuha čudežna vroča čokolada, ki obnovi tvoje moči.
  • Obišči Božično jelko na osrednjem trgu in si z njeno pomočjo, preko njenih okraskov, izberi svoja darila za leto 2024 - manifestiranje želja.
  • Odpri čudežna darila - in preko njih zaprosi za vse najlepše tudi za svoje ljubljene. Ker so na vlaku prišli s teboj ... jim jih sedaj lahko tudi podariš. 

Darilo večera: 3 božične meditacijske glasbe, ki si jih prineseš na telefon in ki prinašajo energijo Angelov v prostor. 

Darilo večera 2: blagoslovljena in portalna Božična slika, ki prinaša mirne praznike in nove manifestacijske čudeže. Daj si jo na telefon, na zaslon računalnika, televizije ... in ji dovoli, da dela sama.

Naj zimski solsticij podpre ...tvoje Božične čudeže. Vabljen(-a)!

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 21. decembra
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?