Praznik nadangela Mihaela na super polno luno: Priklop na alkimistični nadangelski um - RAZPRODAN

DOGODEK

Praznik nadangela Mihaela na super polno luno: Priklop na alkimistični nadangelski um - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Super polna luna. Njena magija je opazovana že stoletja. Na nebu zažari njena moč, da bi skozi sebe skanalizirala toliko alkimije in mističnosti. Ti večeri so preprosto drugačni. Posebni. Močni. Meditacije ob super polnih lunah so prečudovito doživetje. Tokrat pa se združuje super polna luna s praznikom nadangela Mihaela, kar pomeni, da lahko pričakujemo izjemno moč v točno taki kombinaciji.

Kljub temu, da so vsi Angeli nekaj posebnega in vsak izmed njih edinstven, je nadangel Mihael eden izmed Nadangelov, ki »požame« največ pozornosti. V kolikor bi raziskovali njegovo zgodovino, bi našli številne zapise o tem, kako je nadangel Mihael imel ultimatno nalogo kot Angel zaščitnik in tako Zemljo obvaroval pred hudim. Seveda zaradi svojih moči ni nič manj ljubeč od drugih. Pravzaprav je ravno obratno - je kombinacija izredne moči in ljubezni. Njegov meč predstavlja simboliko, da lahko Mihael prereže vse negativno, njegov ščit pa brezpogojno varuje vse varovance. 

29.9. po celotnem svetu na praznik nadangela Mihaela meditirajo s tem veličastnim Angelom. Zato je takrat njegovo energijo močno čutiti. Tudi mi si bomo na poseben večer dovolili sprejeti njegove blagoslove. Naši skupini je tokrat namenil nekaj, kar se ne nameni velikokrat. Torej bo doživetje resnično posebno. 

Skozi skrivnostno ogledalo prestopi v Angelsko dimenzijo ... tam te čaka polje bioluminscentnih rastlin ... in nadangel Mihael, ki preko bioluminscentnih energij aktivira:

  • Sposobnost miselne moči; priklop na alkimistično zavest nadangela Mihaela, da te nič več ne prestraši; sedaj si pod njegovim varovanjem!
  • Sprejem Mihaelovega meča, ki prereže vse negativne niti.
  • Svetlobno varnost: občutiti jo v tem trenutku.
  • Sveto Mihaelovo zavest: poglej skozi Nadangelske oči in najdi prelep smisel življenja, ki popolnoma spremeni tvoja doživljanja in izkušnje
  • Sveti gral: aktiviraj globoke občutke hvaležnosti, ki privabljajo Angele
  • Angelski šepet, ki ti preda skrivnostno mantro: Prejmeš svojo Angelsko mantro, ki močno pomnoži kanaliziranje bogate manifestacije

Ker je dogodek tako zelo poseben ... je moje darilo zate sledeče ... Posnetek dogodka ti bo na voljo ZA VEDNO! Le shrani si ga nekam. 

Darilo številka 2: darilni bon v vrednosti 29,99 eur

Nadangel Mihael je pripravljen, da ti ponudi zavetje. Vabljen(-a)!

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Petek, 29. septembra
od 21:00 do 22:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?