Čarovniška 13 z zmaji in čarodejskimi sovami

DOGODEK

Čarovniška 13 z zmaji in čarodejskimi sovami

13-ti junij, tik pred poletnim solsticijem ... Dan, ki je vsekakor drugačen, saj se na ta dan čarodeji po vsem svetu pričnejo pripravljati na veliki poletni solsticij. Ta dan preprosto pomnoži vse energije, katerim dajemo pozornost in svojo energijo. Beli magi po celem svetu na tam odpirajo portale in čarovniške mreže manifestacij brez primere.    

In čarodeji ljubijo sodelovanje ... z zmaji in prav posebnimi odposlankami - čarodejskimi sovami. 

Ker sem Cristy članica svetovnega združenja belih magov, ki skrbimo za planet in živali, te bom na ta dan z veseljem priključila na to magično mrežo in ti pokazala lepote in čistost prave, pozitivne magije.

Med dvema skrivnostnima slapovoma dolg most stoji ... na drugi strani nočna dežela skrivnostnih zmajev sveti. Tukaj so zmaji ... belo-zlati in bleščeči. 

Zate so tukaj, da: 

  • v med-dimenzionalni vodni portal predaš vse, kar te mora pustiti pri miru (to je morda krivda, težka čustva, naporni odnosi ...); čas je, da se ponovno zagledaš v svoji najboljši "zmajevi koži"
  • odkrije se ti skrivnostno nočno polje sončnic: vsaka prinese eno priprošnjo k zmajem za vse vrste pomoči
  • nato te čaka zmajev obred; izberi eno željo, ki je najbolj pomembna in na skrivnostni čarodejski plošči se bo ta obred naredil ... le zate
  • in tam še prelepo ledeno zmajevo jajce - iz njega se “izvali” tvoj nov varuh, ki bo skrbel za tvoje varovanje in energijsko zaščito - izjemno kajne? 

Nato pa prestopi v skrivnostno votlino, ki se skriva za slapom in v ogledalu skrivnostnih sov te čaka ... 

  • Ena izmed njih ti bo posodila svoje oči in preko nje lahko odpotuješ pogledati karkoli želiš.
  • Morda želiš odkriti skrivnosti, morda si želiš ogledati svojo prihodnost, morda potrebuješ dar odločnega pogleda ...

Darilo večera: 3 mistične, zelo dolge glasbe, ki si jih preneseš na telefon ali računalnik in ki si jih poslušaš pred spanjem za boljše spanje ali kanaliziranje v spanju

Posnetek je na voljo 8 dni. 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Jutri, 13. junija
od 21:00 do 22:20
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

Pridruži se  

Pridruži se

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Druga oseba

Dodaj še eno osebo
BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?