Predvečer Portala 222: Angeli varnosti in zaupanja

DOGODEK

Predvečer Portala 222: Angeli varnosti in zaupanja

Vse manifestacijsko teče, ko zaupaš življenju, sebi in Angelom. A vem ... včasih je težko zaupati. Ko se zdi, da tvoj manifestacijski čoln premetavajo burni valovi. 

Takrat je ključno:

  • da umiriš svoje telo
  • da umiriš svoje misli
  • da dvigneš nivo zaupanja in
  • da na pomoč pokličeš Angele.

Potrebuješ ravno to? Potem si na pravem mestu. Številka 2 je kot angelska številka upanja in zaupanja v Angele. Je kot lučka v temi, ki sveti močno. Želi sporočiti, da je v zaupanju v božanski red ključ vseh rešitev. 

Portal 22-2-2022 je izjemen. Na predvečer portala te čaka nekaj tako zelo lepega, zato, da 22.2 preživiš cel dan v teh energijah. 22.2. Bo namreč tvoja naloga, da cel dan opazuješ in zbiraš Angelske znake. Mistika si podaja roko z Angeli. 

V Angelskem snežnem vrtu se odvije čudežna pravljica ...

  • prehodi kamne nestabilnosti, ki ti zamajejo tla pod nogami - naj jih Angeli stabilizirajo zate
  • poreži marionetne niti - kjer imaš občutek, da je tvoja varnost odvisna od zunanjih vplivov
  • prižgi Angelske snežne cvetove v svojih čakrah, ki ti pokažejo, da svetla pot naprej res obstaja in dvignejo tvojo zavest in tvojo energijo
  • pot naj se zaključi pri snežnem paviljonu, kjer zate zaigra angelski orkester, ki s svojo melodijo umiri tvoje razmišljanje, čustva in te napolni z nežnostjo. 
  • prejmi Angelske čudežne snežnike, ki izpolnjujejo tvoje želje

Tvoje posebno in Angelsko darilo? Prejmi posebno datoteko z 8-timi Angelskimi kartami. Izberi svojo. Tisto, ki jo izbereš, razkrije, kako se ti bodo oglašali Angeli varnosti in zaupanja.

Dogodek lahko spremljaš na tablici, računalniku, telefonu. Zanj ni potrebna nobena posebna oprema, aplikacija ali program. Posnetek je na voljo takoj po koncu dogodka (ogled možen 8 dni). 

Čudovito kajne? Pridruži se nam in vdihni v novem občutku zaupanja. 

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 21. februarja
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?