Portal zaupanja 22-2: 22 Angelskih luči in ledena pravljica

DOGODEK

Portal zaupanja 22-2: 22 Angelskih luči in ledena pravljica

Vse manifestacijsko teče, kot zaupaš življenju, sebi in Angelom. A vem ... včasih je težko zaupati. Ko se zdi, da tvoj manifestacijski čoln premetavajo burni valovi. 

Takrat je ključno:

  • da umiriš svoje telo
  • da umiriš svoje misli
  • da dvigneš nivo zaupanja in
  • da na pomoč pokličeš Angele.

Potrebuješ ravno to? Potem si na pravem mestu. Številka 2 je kot angelska številka upanja in zaupanja v Angele. Je kot lučka v temi, ki sveti močno. Želi sporočiti, da je v zaupanju v božanski red ključ vseh rešitev. 

Na ta večer te čaka nekaj tako zelo lepega. Mistika si podaja roko z Angeli. Ta meditacija je nagrada za vse, ki ste si upali v srcu gojiti ljubezen in sočutje.

Če bereš te vrstice, si bil(-a) danes poklican(-a) sem. Angeli te že dolgo časa opazujejo in spoštujejo vse tvoje bitke, prizadevanja in želje po napredku. Ponosni so nate in na tvoje uspehe. Ponosni so na tvoje vzpone in padce. Radi te imajo bolj, kot si boš lahko kadarkoli predstavljal(-a). Vedo skozi kaj vse si šel/šla. Zato bi te radi danes podprli in nagradili. Samo zato, ker … si.

To je meditacija, ki ima v mojem srcu prav posebno mesto. Sama se bila ničkolikokrat na tleh. Sama. Obupana. Izgubljena. In takrat so vedno prišli. Oni. Angeli. Mi obrisali solze. Me pobrali. Mi očistili prah s hlač in mi skuhali čaj. Me objeli in mi povedali, da sem super punca. Mi napolnili baterije tako, da sem lahko naredila nov, naslednji korak v svojem življenju. To, da sem danes tukaj kjer sem, se lahko v levjem deležu zahvalim njim. Mojim čudovitim angelom.

In ti svojim. Tvoji angeli ti že dolgo časa šepetajo, da so s tabo. In sedaj so prišli k meni, da ti jih pomagam ozavestiti. Da ti predam njihova sporočila. Da ti pomagam sprejeti njihove blagoslove. Kajti, ni ti potrebno vsega narediti sam(-a). Ne, tukaj so oni. Pripravljeni, da te podprejo na vseh področjih, ki so zate pomembna.

Pa dovoli, da te odpeljem na eno izmed najbolj srčnih popotovanj tvojega življenja …

Odpelje se te k skrivnostnemu zaledenelemu jezeru, kjer dobiš drsalke ... Okoli jezera gori 22 Angelskih luči in pod njimi stojijo Angeli. Vse je osvetljeno za tvojo zimsko-eteričo pravljico. Na teh drsalkah te čaka ... 

  • Angeli te dvignejo, potolažijo in očistijo starih energij. Naj zaledenijo v jezeru.
  • Angeli ti predajo nagrade, ki jih imajo pripravljene zate. Zvezde novih želja zasvetijo na tvojem jezeru.
  • Angeli te blagoslovijo s svojo energijo in darovi v obliki Angelskih daril.
  • Poveš angelom, kje potrebuješ njihovo podporo in pomoč - aktiviraj snežno pismo.
  • Prejmeš vtis Angelske avre - aktivacija angelskih kod v obliki snežink
  • Prejmeš vtis angelskih čudežnih sinhronizacij preko nenavadne žepne ure. 

Darilo večera: “Skrivnostna angelska snežinka”. Še dodatna, studijsko posneta vodena meditacija, ki vsak dan v le nekaj minutah aktivira eno tvojo željo. Za hiter dvig njene energije. 

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo in SLUŠALKE. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek (8 dni)  in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 

Uporabi moč tega numerološkega portala ... Vabljen(-a)!

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Sreda, 22. februarja
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?