Gregorjeva meditacija z nadangel Gabriel: Aktivacija ljubezni do sebe in zdravljenje notranjega otroka

DOGODEK

Gregorjeva meditacija z nadangel Gabriel: Aktivacija ljubezni do sebe in zdravljenje notranjega otroka

Draga duša, ali veš, da prav vse izvira iz tebe? Srečne okoliščine so odraz tega, da v njih verjameš. Če te kdo ne spoštuje, je to zato, ker je nekje dobil nezavedno »dovoljenje«, da to lahko počne. Ljubiti sebe je hkrati tvoj najbolj naravni vzgib, a včasih tudi največja umetnost življenja. V kolikor želiš dvigniti nivo sreče – to storiš preko ljubezni do sebe. 

Otrok. Tvoj notranji otrok je tisti, ki ima ključ do vseh želja. Do ljubezni. A včasih so notranji otroci energijsko poškodovani. Morda so doživeli razočaranja v otroštvu, notranjega otroka pa se lahko rani tudi kasneje. Kajti le-ta je vedno v tebi. Je tvoj energijski del, ki nikoli ne odraste in skrbi za smeh, ljubezen, kreativnost, navdih, razvoj in še in še. 
Ta kliče tvoj notranji otrok preko tega besedila? 

Potem potrebuje tvojo pozornost. Ustavi se in mu jo daj. Nameni mu čas. Na praznik nadangel Gabriel. 

Na ta večer se prepusti meditacijski pravljici. Kajti na ta dan je Gregorjevo. Praznik, mimo katerega ne moremo ... ne da bi si zaželeli ... ljubezni. In Nadangel Gabriel ...  Je zaveznica kreativnosti, pisateljev, otrok … in notranjih otrok. Je nežna in skrbi, da se lahko ljubeče izraziš. 

Na ta večer se aktivira …

  • Srebrna solzica tolažbe: dovoli Gabriel, da potolaži notranjega otroka, ki se bo tako očistil vseh razočaranj ali strahov
  • Srebrni čopič: na novo prebarvaj ljubezen do sebe in svoje okoliščine – v take, kot si jih želiš opazovati vsak dan
  • Srebrna steklenička: prečisti grleno čakro in najdi nove besede, ki te bodo uspešno izrazile drugim ljudem in svetu
  • Srebrno Gabrielino drevo: kjer vsak srebrni list ustvari eno tvojo željo za prihajajočo pomlad
  • Gabrielina hiša: povabi Gabriel v svoj dom, da ga napolni z Angelsko podporo in zaščito

Darilo večera : Hišin simbol ljubezni, ki ga daš pod predpražnik (le natisni si ga) in povabiš preko le-tega v tvoj dom ljubezen in Nadangel Gabriel.

Dogodek lahko spremljaš na tablici, telefonu, računalniku, potrebuješ le internetno povezavo. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek in meditacijo lahko narediš kadarkoli. Posnetek je na voljo 8 dni. 

 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar

DATUM DOGODKA
Torek, 12. marca
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

20 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?