Brezplačni zimski vpogledi iz novih kristalnih kart in 4 darila zate! - RAZPRODAN

DOGODEK

Brezplačni zimski vpogledi iz novih kristalnih kart in 4 darila zate! - RAZPRODAN

DOGODEK JE RAZPRODAN

Prijave več niso mogoče.

Prihaja večer na katerem naredimo zate kristalno čarovnijo!

Bogata darila, vpogledi v energije prihajajočega leta po področjih in reading iz novih kristalnih kart z ... naprednimi civilizacijami zate! Da, premierno bomo odprli nove, še nikoli videne edinstvene kristalne karte "Kristalna dimenzija". Nato pa bomo vstopili v svet portalne meditacije kot še nikoli do sedaj. In tudi DARILA so takšna kot še nikoli do sedaj.

A pozor - mesta so zaradi močnih odpiranj portalov omejena, zato se nam pridruži hitro, da ne bo potem razočaranja. 
 
 »Zima je tukaj, novo leto je pred vrati. Le-to bo zelo intenzivno in močno. Si pripravljen(-a) nanj? Kajti to leto je lahko zate prelomno pozitivno. A moraš vedeti, kako bodo v njem tekle energije."
 
S Cristy imava zate dogodek, ki te bo opogumil in opremil za novo leto. Ko Mihael in Cristy združiva moči, se zgodijo nepredstavljiva kanaliziranja in razjasnitve informacij vesolja. Te informacije se več kot potrebne po za mnoge napeti jeseni, ki je mnogi niso pričakovali in ki je dala jasno vedeti, da ljudje potrebujemo eterično pomoč! 
 
 In podpora prihaja! Tokrat sva tukaj zate Mihael in Cristy in vsa vesoljna garda. Malce pred prelomnico - novim letom, ki bo prinesel energije, v katerih boš živel(-a) naslednjih 12 mesecev.

Najprej bom s teboj Mihael. V rokah mi bodo zažarele premierno čisto nove karte “Kristalna dimenzija”.

“Te karte so popolnoma drugačne, kot si jih kadarkoli videl(-a). V njih so na poseben način združeni najmogočnejši kristali našega planeta in njihovo jasno vodstvo. Še nikoli niso kristali na takšen način komunicirali z nami in vesela sva, da sva uspela ujeti njihovo resnično energijo v ene izmed najbolj čudovitih slik kristalov, kar jih obstaja! Kristali so namreč izjemni prevodniki informacij, prav tako pa so tudi močni manifestatorji. O njih bom Mihael več povedal na dogodku samem, kjer ti bom z njimi skanaliziral pomembna sporočila in vodstva zate! Vsako karto, ki jo bom odprl, bom tudi delil na zaslonu, da boš lahko resnično začutil(-a) kristalno moč!

 
Pred kamero, v živo, se bo odprlo 5 kart. Vsaka karta bo pripadala po eni mogočni, svetlobni, petdimenzionalni civilizaciji, ki dela z Zemljo in tudi s tabo. Tako, da pred začetkom branja iz kart, te Mihael popeljem skozi zanimiv postopek izbiranja tiste svetlobne civilizacije, ki bo v letu 2024 najbolj delala s tabo in te kliče že sedaj. Nato pa ti predam njeno kristalno sporočilo zate. To bo tvoja najpomembnejša civilizacija. Seveda pozorno poslušaj tudi sporočila ostalih svetov, ki prinašajo zate pomembna vodstva. Tako bodo skozi kristalne karte zate zašepetal: 

  • Sirius - kristalno vodstvo za vitalnost in zdravje v novem letu
  • Atlantis - kristalno vodstvo za osebno moč in karakter v novem letu
  • Plejade - kristalno vodstvo za napredek in novosti v novem letu
  • Orion - kristalno vodstvo za odnose in ljubezen v novem letu
  • Avalon - kristalno vodstvo za čudeže v novem letu

Čisto na koncu dogodka pa te bo Cristy odpeljala v posebno portalno meditacijo skozi posebno sliko! Beri dalje:)


Darilo številka 1. Poleg izjemnega dogodka pa te seveda obdarujeva:) Bogato in veselo:)

Prejmeš namreč datoteko, v kateri najprej izbereš številko od 1 do 7, nato pa pogledaš pod izbrano številko. Kajti prinaša ti kristalno vodstvo močnega duhovnega vodnika, ki bo še posebno močno delal s tabo v letu 2024 in kateri ti bo zašepetal ravno skozi kristalne karte. Izjemno!

Darilo številka 2: Tvoje 2. darilo bo mini e-knjiga, ki ti bo pomagala izbrati individualno eterično pomoč zate in za tvoje zimsko/pomladno obdobje in štart novega obdobja. 

Nato te popelje v svet portalnih slik in skrivnostih poptovanj Cristy. Zate je pripravila izjemno meditacijsko popotovanje.

  • prejmeš svojo lastno portalno sliko, za katero ti Cristy pojasni, kako jo uporabljaj in kako deluje
  • nato ti odpre portal v njej in te skozi njo popelje v mogočno meditacijo, ki te bo očarala
  • pa naj se ti razkrije moč portalnih slik tako, da jo lahko uporabljaš v svojem življenju vsak dan
  • to bo čudovita meditacije, ki ti bo odprla popolnoma nove možnosti


Darilo številka 3
: lastna portalna slika, katera ostane tvoja za vedno


Darilo številka 4:
ugotovi, kako prideš do brezplačnega spletnega programa "Matrica uspeha" - izjemnega coaching programa, s katerim lahko postaviš svoje telo, um, čustva in duha

DOGODEK JE BREZPLAČEN, ODDAJ SAMO SVOJE PODATKE (nepopolnih imen ne sprejemamo!) V SPODNJEM OBRAZCU

Vabiva te v kristalno čarovnijo! 

DOGODEK VODI

Cristy Žmahar
Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 14. decembra
od 20:00 do 21:30

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

brezplačno, prijave obvezne

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?