Veliki komplet za Dušo! Le nekaj kompletov na voljo

Veliki komplet za Dušo! Le nekaj kompletov na voljo

Karte. Izjemna ljubezen in eterično vodstvo, ko ga potrebuješ.

Imeti doma več kompletov kart je čudovita odločitev. 

Zakaj?

  • ker včasih potrebuješ stik z dušo,
  • včasih z močnejšimi, magičnimi energijami,
  • včasih pa morda nekaj zdravilnosti.

In takrat lahko uporabiš svetlobno orodje, ki ti najbolj pride prav. 

Tokrat zelo omejenemu številu ljudi omogočimo štiri komplete kart po neverjetni ceni. 

A to ni najbolj neverjetno, Najbolj neverjetno je to, da s popustom kupiš troje kart, četrte dobiš pa kar brezplačno. Čisto zares. 

To je ... Veliki komplet za Dušo!

  • Kupi Reiki karte + Magično prerokbo + Razodetja duše in karte “Kristalna dinastija” ti podarimo (v tem primeru pošiljamo celoten komplet po 9.5., ko izzidejo vse karte oz.njihovi ponatisi)
  • Teh kompletov dajemo na voljo le 19! 

Spoznaj vse karte v kompletu ...

1.karte kompleta: Magična prerokba

Čarodejske karte, ki so skrivnostne, a hkrati podajajo jasne odgovore.

A ne kakršnekoli odgovore.

Odgovore, ki navdihujejo in ti dajejo vedeti, da nosiš v sebi prav posebne sposobnosti, s katerimi lahko svoje življenje spremeniš v pravo čarovnijo.

Magi in maginje na Zemlji so to namreč znali – pisati svoje lastne prerokbe z upravljanjem notranje čarovnije, ki se je tako lahko izrazila tudi navzven.  

2.karte kompleta: Razodetja duše

Te karte so izjemna svetlobna ljubezen. V njih prebiva energija večnosti, Angelske podpore in še marsičesa.

Tvoja Duša z njimi dobi svoj glas, saj ve, da si pripravljen(-a) slišati. Slišati Njo. Poslušati Dušo namreč prinese življenje sreče in izpolnjenega življenjskega poslanstva.

A te karte ne prinašajo le sporočil. Aktivirale bodo tudi podporo tvoje Duše na način, da ti bo po odprtju kart lahko prinašala svoje znake in tako sporočila prenesla tudi v tvoj vsakdan.

S temi kartami boš okrepil(-a) stik s seboj in bolj razumel(-a) skrite smisle svojega življenja.

3.karte kompleta: Reiki dimenzije

Reiki karte so karte, ki jih lahko uporablja prav vsak, pa če si Reiki mojster/mojstrica ali pa se z Reikijem srečuješ prvič.
 Te karte ti namreč povedo kje je padla pozitivna energija in jo je treba zvišati, kje in na kakšen način je potrebna podpora Reikija in kako to podporo hitro skanalizirati tja, kamor svetujejo karte. Pa če to podporo potrebuješ ti, tvoj prostor, hrana, ljubljene osebe, hišni ljubljenčki in tako dalje.Karte pa tudi podpirajo pozitivno manifestacijo s svojo veličastno energijo. Kako ... ti bodo prišepnile same.

4.karte, ki so tvoje darilo: Kristalna dinastija

Te kristalne karte so tvoje nove kozmične prijateljice, ki prinašajo jasno kristalno vodstvo zate in za tvoje življenje, istočasno pa ti povedo, kateri kristal je pravi glede vprašanega in kako ga uporabiti v praksi.

Vsaka karta pripoveduje svojo zgodbo, katera te bo preko čudovite simbolike portalnih slik kristalov vodila še korak dlje v razumevanje vprašanega. Kakšni so namigi vesolja zate, kateri kristali želijo delati s tabo, kaj je pomembno, da veš o sebi …?

Vse to in še več te čaka takoj, ko primeš karte, jih prosiš za vodstvo, premešaš in nato dovoliš, da se ti razkrije … prava.

Cena kompleta: 93 eur

To je komplet ... ki si ga preprosto zaslužiš!

AVTOR IZDELKA

Cristy Žmahar
Mihael Žmahar

PRISPEVEK

93,00 €

Naroči  

Naroči

Naročilo
Plačilo

Osebni podatki

Naslov

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?