Blog

3 tehnike in 3 vaje za dvig energije prostora, kreacije in želja

Če ste bili zadnje čase občutljivi, razdražljivi in podobno, pomeni le, da ste vstopili v proces čiščenja, ki ga potrebujete zato, da bi se lahko ponovno prebudili. Narava vedno najde načine čiščenja. In človeška duša v inkarnaciji tudi. Poznamo več vrst čiščenja. Solze. Jeza. Kričanje. Meditacija. Sproščanje. Ali pa tiho in globoko razmišljanje. Ko pride čas čiščenja, se je dobro zavedati, da ste v procesu čiščenju in, da na tem intenzivno tudi delate. Veliko ljudi bi taka čiščenja najraje "prespalo" in zbudili bi se takrat, ko bi bilo že vse bolje.  A kar se ne prečisti načrtno, vedno najde pot nekje drugje... in seveda pride na plano prej ali slej. Mi smo tisti, ki kreiramo svoja življenja. Po drugi strani namreč pomlad ponuja ravno to - novo kreacijo. Nove možnosti. Manifestacijo. 
 
Tokrat vam podajam nekaj kratkih tehnik in vaj na temo čiščenja, dviga energije in manifestacije. 

1. KORAK POMLADNEGA ČLOVEKA: ČIŠČENJE

Zavihajte rokave, kajti čas je za fizično in energijsko čiščenje. Najprej se lotimo fizičnega. Iz svojega doma odstranite (kar lahko podarite, seveda podarite) vse kar: - niste uporabljali ali nosili že več kot 6 mesecev (izvzemite sezonske stvari, ki so vezane na sezono) in kar verjetno tudi ne boste več; kar vas veže na slabe spomine (na primer stare pogodbe za zaposlitev, ki se je že zaključila in s katero ste imeli slabe izkušnje, fotografije ljudi, ki so vas globoko prizadeli in podobno). Vse, kar se nahaja v vaši bližini, energijsko vpliva na vas. Zato je pomembno, da veste kaj je tisto, kar je za vas in kaj je tisto, kar mora oditi. Če ne bo odšlo, bo to ves čas komuniciralo z vami, vi pa se tega najverjetneje sploh ne boste zavedali. Ne oklepajte se šare, saj vas bo energijsko obremenila. Nekoč sem slišala zanimivo zgodbo dekleta, ki je imelo ves čas težave s trenutnim partnerjem. Iz njega so "letele" enake besede kot tiste, ki jih ji je izrekal njen bivši partner, kateri jo je poniževal in pretepal. Nato je našla kar nekaj njegovih slik in se odločila, da jih zažge. To je odnos z novim partnerjem izboljšalo, njeno dodatno delo na sebi in na samospoštovanju pa je odnos popolnoma pozdravilo. Nič se ne zgodi samo po sebi. Čas je, da prečistite svoje okolje, in seveda tudi sebe. 
 
Vaja čiščenja prostora in osebne energije.

Po tem ko ste uredili vse zgoraj našteto in je vaš dom zadihal, napoči čas za energijsko čiščenje.

  • Prižgite si dišeče palčke ali dišeče svečke, predvajajte si pozitivno glasbo in zaprite oči.
  • Naredite nekaj globokih vdihov in izdihov.
  • Zaslišite let agelskih kril.
  • Prikličete prisotnost svojih angelov varuhov in nadangela Mihaela z besedami: "Nadangel Mihael in Angeli varuhi, prečistite moj dom s svetlobo ljubezni."
  • Sedaj si okoli 5-10 minut vizualizirajte močne, belo-zlate žarke, kako polnijo vse prostore vašega doma. Kot da bi samo sonce vstopilo v vsak kotiček vaše hiše oziroma stanovanja in ga popolnoma razsvetlilo.
  • Vse se sveti v čisti svetlobi in čutite lahko kako so angeli naselili vaš dom. Ostali bodo z vami in vas varovali. To jim dovolite z besedami: "V imenu svetlobe, v imenu luči, moj dom in mene varujte vse dneve in noči."
  • Še nekaj časa si privoščite, da začutite kako vas angeli božajo, ščitijo in dvigujejo tudi vašo osebno energijo. Svetloba polni vsako vašo celico, mišico, kost in celi vašo auro, ki je tako močna in povsem bela.
  • Začutite kako se vam vrača moč. Zažarite od znotraj navzven. 
     

2. KORAK POMLADNEGA ČLOVEKA: DVIG ENERGIJE, KI JE POTREBEN ZA KREIRANJE

Vsako jutro si pripravite nekaj, čemur sama rada rečem "angelski napitek". Na list papirja narišite krog dovolj velik, da nanj lahko postavite kozarec in ga obrežite (naj bo krog, ne kvadrat, saj krog zagotavlja neskončni tok energije). V krog narišite angelska krila in eno besedo oziroma en pojem. Kaj trenutno najbolj potrebujete, da se vam bo dvignila energija? Morda je ta beseda oziroma pojem ljubezen, dobri odnosi, nov posel, zdravje, pogum...karkoli že je.

Na ta list vsako jutro položite kozarec vode (lahko je tudi naravni sok, ampak nikakor pa ne kava in podobno..., nič z dodanimi sestavinami kot so sladkor, kofein, alkohol...) in pustite to vodo stati na krogu 3-5 minut.

Preden spijete angelski napitek recite: "V imenu Stvarstva me angeli blagoslovite in mi ___________ (pojem, ki ste ga napisali pod krila) zagotovite. (primer: "V imenu Stvarstva me angeli blagoslovite in mi zdravje zagotovite").
 

3. KORAK POMLADNEGA ČLOVEKA: MANIFESTACIJA IN KREIRANJE


 
Kupite škatljico iz lesa in bio papir. Namesto bio papirja je lahko tudi lesena ploščica. Na to ploščico oz. papir nato napišite svoje želje za pomlad. Nato ploščico oz. papir položite v leseno škatlico. Sedaj pojdite v gozd. Najdite drevo, ki vas telepatsko pokliče. Vsedite se pred njega in ga pozdravite. Povejte mu, da ste hvaležni za njegov obstoj in ga blagoslovite. Sedaj pod drevesom izkopljite majhno luknjo, vanjo položite vašo leseno škatlico z listkom oz. ploščico v njej, nato pa luknjo zagrebite nazaj. Nato prosite drevo, če lahko poveže vašo skrinjico z Mati Zemljo (pravijo ji tudi Lady Gaia), ki je glavna ustvarjalka obilja. Nato izrecite: "Mati Zemlja, blagoslavljam te, pomagaj mi izpolniti tudi moje želje." Nato na svoj način povrnite nekaj naravi. Lahko poberete smeti, posadite drevo, posvojite zavrženo žival, donirate okoljevarstveni organizaciji in podobno. 
 
In opazujte čudeže, ki jih ustvarjate in jih vesolje ustvarja z vami. Če si le dopustite...

Želim vam vse najlepše, Cristy Žmahar
 

0 Komentarjev

    DODAJ KOMENTAR

    BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

    Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

    Kaj želiš prejemati?