Blog

Angelski nagovor: Varnost in zaupanje

 "Kako priti do občutka varnosti, stabilnosti in miru?" To je nekaj, kar me vprašajo mnogi. 

Obrnila sem se seveda na čudovite Angele in za vas zapisala njihov nagovor.

"ZAUPANJE V ŽIVLJENJE JE VARNOST SAMA PO SEBI."



Dragi naši ... Velikokrat si tako zelo želite kot nekakšnega popolnega zagotovila. Da se ne bo zgodilo "slabo." Da nečesa ne boste "izgubili." Takrat vas objemamo in razumemo. Poznamo vas že tako zelo dolgo. Poznamo vašo tisočletno dušo, ki je enaka nam. In njena izkušnja na Zemlji v človeškem telesu za trenutke pozabi čar njene lastne resnice - da je večna in neuničljiva. Da vsaka izkušnja pomeni rojstvo nebeške lepote, četudi je v človeških očeh videti tako zelo drugače. Da, v zemeljski izkušnji srečate še eno obliko energije - nižji jaz. Pravzaprav ste mu vi nadeli naziv "nižji". Le zakaj bi bil nižji, če pa brez njega "visoke" izkušnje sploh ni. Torej je prav tako visok. Prav tako vreden. A obstaja samo za določen čas. To je njegova izpopolnitev. A v kolikor se ne razvije simbioza med tema dvema energijama, se ljudje lahko hitro osredotočite le na izkušnjo, ki bo prišla h koncu. To je tista, ki pravi...da se bo nekaj končalo in izničilo. Takrat se rodi strah, ki ga duša v svoji resnici nima. Ko se osredotočite na energije izgube in končevanja, vaš svet postane točno to, kar mu narekujete s svojo vero. Ko verjamete v to, da varnosti v resnici ni. Ampak varnost v resnici obstaja. Obljubljena je vsem vam z obljubo, da ste večni in večno ljubljeni. Da, na Zemlji se bodo določene izkušnje spreobrnile, vi jim rečete končale. Takrat tečejo solze, a hkrati te soze lahko zdravijo srce. Takrat vam je dano darilo časa, da si ga vzamete zase, pozdravite rane in nato zgradite novo varnost.  Vedite, da vsaka izkušnja konca ne pomeni, da niste varni. Pomeni le, da vas življenje pelje proti drugačni varnosti, saj ste pripravljeni na njo. Torej, če se konča na primer en odnos, ne pomeni, da v ljubezni ne gre čutiti zaupanja ali varnosti - pomeni, da ta izkušnja vodi v varnost v drugem odnosu, ki bo sedaj prinesel nova, za vas glede na vašo rast, še bolj ustrezna darila. Če ste nekoga izgubili in je šel v Nebesa ne pomeni, da ste izgubii varnost, ker te osebe ni več - pomeni da po ozdravljenem srcu lahko spoznate, da ste varni zato, ker vas nov angel čuva iz Neba.

Vsak išče svojo varnost na svoj način. A ni vedno očitna. Zatorej zaupajte življenju, da se v vsaki izkušnji skriva nova možnost občutka varnosti. Če boste le pripravljeni to tako videti in na tem delati. Nikoli Vas Nebesa ne pustimo na cedilu. Zaupajte v to. Ostalo pustite prijatelju Času, da vam pokaže. Občutki varnosti tako vedno pridejo. Če se le ne osredotočite na izgube, žalost in ostale energije, ki bo vas prepričale v oddaljevanje od novih priložnosti. 

"ZAUPANJE V SVOJE VREDNOTE JE USTVARJANJE VARNOSTI."

Ljudje velikokrat mislite, da se boste počutili varne, če boste ugajali, imeli dovolj denarja, imeli nadzor ali podobno. A kar je za nekoga občutek varnosti, je za nekoga ostra skala, ki ga lahko poreže. Poznati se morate, kaj vam je RESNIČNO pomembno. Ko ste šli v inkarnacijo ste s seboj odnesli energije, okoli katerih gradite svoje izkušnje in doživljanja. Pred spustom v inkarnacijo ste se jasno odločili katere energije želite "poskusiti v praksi". Vi ste tem energijam nadeli naziv VREDNOTE.  Vaše vrednote so zaupanje v vaše izkušnje in vaše izbore. V kolikor jih spreminjate zaradi okoliščin ali drugih ljudi, se začnete oddaljevati sami od sebe. Ko duša zazna to oddaljevanje stori vse, da opozori njen zemeljski jaz, da niso to izbrane energije. Ta opozorila so dokaj močna, vedno pa rezultirajo tako, da se zamajejo vaše okoliščine, energija, zdravje, finance ali odnosi. Zato, da duša pritegne pozornost. S takimi opozorili začne pripovedovati, da ne more ustvarjati v energiji, ki je ni prišla izkušati. Mnogi prisuhnejo. Mnogi ne. Izgubiti svoje izbrane izkušnje ne gre. Vaše vrednote so vi. Spomnite se jih. Kot otroci ste jih dobro poznali. Nato mnogokrat spremenili, a ne ker ste si to resnično želeli. Postavite na novo vaše vrednote in bodite pripravljeni za njimi tudi stati. Da, mnogi vas ne bodo razumeli. A življenje vas bo razumelo. In za vas soustvarjalo varnost. Kajti mirne so plovbe življenja za tiste, ki poznajo globine lastnega morja.   

"ZAUPANJE V VAŠE SPOSOBNOSTI JE STABILNOST OKOLIŠČIN ŽIVLJENJA."

Ko poznate svoje vrednote, spoznajte tudi svoje lastne moči. Četudi se kdaj zdi, da se je življenje kljub postavljenim vrednotam malce "zamajalo", se to zgodi zato, ker sodelujete tudi v svobodnih voljah drugih ljudi in okoliščin. Takrat se zavedajte, da se vse lahko ponovno spremeni na pozitivno, če nekaj ukrenete. Ste gibajoče se bitje, kateremu je dana sposobnost komunikacije. Lahko se dvignete in fizično delujete. Lahko spreminjate stvari. Lahko vplivate na njih. Vi sta vaša lastna varnost. V kolikor se ne počutite v določenih aspektih varne, potem spremenite to. Ne zgodi se samo po sebi. Če povzamemo, smo vam nebeško predali tri korake - pri vsaki spremembi zaupajte v to, da nova varnost je mogoča. Ocenite svoje vrednote in jim sledite. Nato pa tudi nekaj storite. Zaupajte v svojo lastno moč kreacije. Uporabite vsa orodja. Pomagajte si z ljuidmi, ki so vam pripravljeni pomagati. Rastite. Razvijajte se. Tako bo vaša duša vedno zadovoljna z energijo na Zemlji. Vi ste ključ.

  • Hvala, Angeli. 

0 Komentarjev

    DODAJ KOMENTAR

    BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

    Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

    Kaj želiš prejemati?