Blog

Energijska darila

Poznate tisto, ko vsako leto ob praznikih dobite darila, ki ... pač niso za vas? Jih pustite kar takšna kot so in jih podarite naprej? Takrat mnogi rečejo, da so darila neosebna in da se ljudje ne potrudijo. Da so prazniki zato, da se vidi "navzven." Da, morda velikokrat, pa vendar ne vedno. Veste, takšna darila se podarjajo zato, ker ljudje nimajo idej. Ne vedo kako bi nekaj prilagodili le na vas. Morda vi tako čutite za druge ljudi. A nič več!

Odločila sem se, da vam pomagam. Pošiljam vam nekaj energijskih "trikov" in hitrih vaj, kjer lahko ugotovite kako razveseliti vaše najdražje in jim podariti nekaj, kar jih bo ganilo in resnično razveselilo. Te vaje lahko naredi vsak in potrebujete le nekaj minutk. Za ljubezen pa se splača. Pa si poglejmo ta, kot sem jih poimenovala … Škratkova sporočila. 

 Energijske zapovedi obdarovanj



Preden začnemo z energijskimi vajami naj vas malce poučim o energijskih zapovedih veselega decembra, ki pa jih mnogi ne poznajo.
Če bi jih, potem januar ne bi veljal za enega najbolj depresivnih mesecev v letu. Namreč, ljudje se decembra v imenu daril in obdarovanj povsem iztrošijo – pa ne gre toliko za finančno iztrošenje kot gre za energijsko iztrošenje.

Zato je izjemno pomembno, da sledite sledečemu …

  • V obdobju obdarovanja drugih najprej poglejte kaj boste podarili SEBI. Kaj si želite zase? Najprej sebi kupite ali privoščite nekaj, kar ste si morda želeli nekaj časa, šele nato okoli tega določite ostala obdarovanja. V kolikor boste šli po tem principu, vam bo ostalo dovolj časa, energije in finančnega obilja tudi za vse ostale! 
  • Dovolite drugim, da VAS pravilno energijsko obdarujejo in sprožite dotok obilja. Zakaj si tega velikokrat ne dovolite? Če vas kdo vpraša kaj si želite za Božička, zakaj uporabljate standardni stavek: »Ne potrebuješ ničesar, resnično ne, ne obremenjuj se!« Sami pa delate obratno in SE obremenjujete za druge. Povejte jim o tisti stvari, ki si jo želite! Tudi če je dražja lahko rečete, da si nekaj želite in, če bi se lahko združilo več tistih, ki vas imajo radi in vam to kupili. Ne samo, da bo ljudem okoli vas lažje – Vesolje in Angele boste naučili, da ste pripravljeni sprejemati obilje! In kaj to točno je. Zelo pomembno!
  • V decembru naj se ne vrti vse okoli daril in zabave. Je zelo pomemben mesec zaključevanja. Mnogi želijo ta proces preskočiti. Ne opraviti dela. Vsaj za en mesec si privoščijo brezskrbnost. Da, seveda. V kolikor je ta brezskrbnost iskrena. V kolikor je le beg od nečesa, kar bo prišlo za vami januarja (občutki osamljenosti, neizpopolnjenosti in podobno) potem ne želite tega prezreti. Ne pozabite na duhovno rast, meditacijo in ne pozabite si vzeti časa zase.
  • Ali ste vedeli, da je energijsko gledano najbolj pomembno ravno to, kako začnete leto? 1.1. se resnično vse resetira zaradi kolektivne naravnanosti. In Vesolje v miru posluša. Nekateri z »mačkom« po pretiranih količinah alkohola obležijo, tisti, ki so energijsko inteligentni pa se znajo pozabavati, nato pa 1.1. in takoj po njem, delati močne meditacije in priprave na novo leto. Naravnajo energijo na novo možnost, da se vse začne znova. Bodite eni izmed njih.

V energijske zapovedi vključite tudi najdražje



Torej, če smo ostali pri zadnjem stavku, potem vsekakor ne želite letos tistim, ki jih imate radi podarjati stvari, ki nižajo energijo – alkohol, pretirane količine sladkorja in podobno. Dejstvo je, da to niža energijo in ljudem s tem ne doprinesete nič dobrega. Čas je, da se v Sloveniji nekaj spremeni. Da začnemo podarjati nekaj, kar VIŠA energijo. Daje upanje. Nekaj, da bo vašim dragim dalo vedeti, da je to darilo drugačno, posebno, vredno …, napisano na njihovo kožo.
 
Sedaj morate le ugotoviti kaj to je. Da bi nekoga tako zelo ganili, potem si morate vzeti zanj nekaj malega časa. Naredite sledeče:

  • Zaprite oči in se popolnoma sprostite. Predvajajte si mirno glasbo. Tako ostanite nekje do treh minutk … vsaj. Predstavljajte si, da po vas padajo snežinke, tako nežne, da popolnoma odprejo vašo srčno čakro. V vašem srcu začutite osebo, ki jo imate radi.
  • Znajdete se v zasneženem drevoredu, katerega so obsijale pravljične bakle. Prizor vas naravnost očara. To je pravljica ljubezni.
  • Sedaj v snežinke prikličite angele varuhe osebe, ki jo imate radi in bi jo radi razveselili. Recite jim : »V ljubezni snežink angeli varuhi ________ (ime osebe) zaživite in mi navdihe za darilo podarite. Kaj bi jo, ga razveselilo, kaj je zanj, zanjo unikatno darilo?« 
  • Snežinke veselo poplesavajo, ko kar naenkrat ugotovite, da vam nasproti … po drevoredu … v soju bakel prihaja …  duša vaše ljubljene osebe. Nosi širok nasmeh in … v rokah škatlo z veliko pentljo. Njeno, njegovo … darilo. Prav čutite lahko, da je ta oseba tako vesela, ker je to darilo dobila od vas.
  • Duša vaše ljubljene osebe podrži škatlo pred vami. Odprite jo. Poglejte kaj je notri. Je nekaj povsem unikatnega in posebnega. Nekaj le zanj, zanjo. Sedaj veste.
  • Pa naj oseba seveda v svojem veselju to darilo tudi odnese. Recite ji hvala za namig, prav tako vsem angelom.
  • Snežinke bodo plesale okoli vas. Sedaj se v njih pojavijo vaši angeli varuhi. Naredite sledeče. Recite jim : »Angeli, tole pa si jaz želim. In odpiram roki, da to dobim.« Sedaj si vizualizirajte svoja darila, ki jih želite prejeti te praznike. Materialna in nematerialna. In angeli bodo storili vse, da vam pričarajo praznični nasmeh na obraz.
  • Ko ste pripravljeni … vas začnejo snežinke prizemljevati. Začutite svoje telo, vse od glave pa do nog. In sedaj lahko odprete oči.

Sledite tem navdihom, jim zaupajte in odprite tudi svoje srce za sprejemanje. In naj bodo prazniki polni ljubezni. Pošiljam vam veliko angelskih blagoslovov. Cristy Žmahar

0 Komentarjev

    DODAJ KOMENTAR

    BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

    Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

    Kaj želiš prejemati?