Blog

Strah me je, Mihael... pomagaj!

»Strah me je … pomagajte!« je najpogostejše e-poštno sporočilo, ki ga v zadnjem času berem. Poskušam pomagati kot le lahko. Želim pa da veste, da niste sami. Da sem tukaj. In da sem slišal vse te vaše klice. Zato sem vam danes pripravil nekaj smernic in razumevanj. V upanju, da vas malce pomirim. In vsaj malo umaknem vaše strahove.

  • Najprej poglejmo kaj strah sploh je.Strah je pravzaprav samo informacija. Informacija o tem kaj si želite, kaj si ne, ali kaj ste doživeli v preteklosti. Poskusite ga ne poosebljati. Ko strah pride ga vzemite kot znanilca neke informacije. Tako mu boste odvzeli osebno vrednost, ki bi se lahko globoko zasidrala v vas. Pomembno je le, da ozavestite informacijo, nato pa ukrepate v skladu z svetovanim. Zapomnite si nekaj resnično izjemnega  - najboljše zdravilo za strah je ukrepanje in delovanje.
  • Meditacijska vaja:»Zaprite oči in se popolnoma umirite ob mirni glasbi. Predstavljajte si, da ste prava snežna kraljica, snežni kralj. Razprite dlani in na njih padajo snežinke. Vsaka snežinka predstavlja en vaš strah. A poglejte, to so le lepe snežinke, ne bodo vam škodovale. A vsaka snežinka je informacija. Zakaj se nečesa bojite? Se vam je v preteklosti zgodilo kaj težkega? Sprejmite te snežinke. Sedaj pa so vaše dlani polne. Iz snežink izoblikujte kepo. Uganite kaj? Čas je za kepanje! Vrzite kepo daleč, daleč stran od sebe in jo vrnite naravi. Zadihajte. Spustite. Uživajte v lepotah življenja. 
  • Strah naj bi blokiral pozitivno manifestacijo.To je zelo pogosto mnenje. Ali to drži? Hm, da in ne. Da, lahko se zgodi, da če vas je nekaj zelo, zelo strah, da zaustavlja pozitivni tok obilja. Pa vendar smo mi tudi zelo iskreni – velikokrat se tudi zgodi, da če se nečesa bojite, s tem prikličete podporo angelov. Tistih, ki vam želijo reči: »Ne boj se, tukaj sem. Ne boš padel, padla.« In nato vam prinesejo tisto, kar vas bo pomirilo. Torej, nasprotje strahu.
  • In kako vedeti, da bo tako in ne tista prva možnost, kjer se blokira manifestacija? Ponovno – delovanje. V kolikor delujete, se premikate, delate na sebi, potem bo obveljala druga možnost. V kolikor bi doma na kavču »jamrali« o »slabem« življenju, spremenili pa nič – potem bo zagotovo obveljala tista prva. Podpora navkljub strahovom se zgodi v kolikor res vlagate trud v svojo rast na vseh področjih.

Da se. Vse se da. Obstajajo ljudje, ki so bili več kot prestrašeni. Pravzaprav tako zelo prestrašeni, da so mislili, da se bo vse skupaj končalo. Pa jim je uspelo. Tako, da so se resnično vprašali o rasti.

In želim vam veliko pogumnih dnevov, Mihael Žmahar

0 Komentarjev

    DODAJ KOMENTAR

    BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

    Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

    Kaj želiš prejemati?