Blog

Stopnice do manifestacije 1.del


Kot duhovna učiteljica se srečujem z pogostim vprašanjem. Le-to se vedno začne z: »Cristy, kako naj zmanifestiram…?« Ljudje želijo manifestirati. Denar. Dobro počutje. Partnerja, ki jih bo ljubil. Manifestacija je bila v času mojega odraščanja človeškemu umu neznana beseda, a dandanes je poznajo vsi. Manifestirati namreč po domače pomeni »ustvariti« nekaj, kar si želimo. Ali pa priklicati, če vam je ljubše. Za tiste, ki nosimo v sebi pravljično dušo je »prava« beseda za to preprosto »pričarati.« Manifestacija deluje po principu želi si in dano ti bo. Misli na to in dano ti bo. Vizualiziraj si in tvoje je. V manifestiranje so nas »vzgojili« principi zakona privlačnosti in podobno. Kaj hitro so ti principi bili sprejeti, kar ni bilo presenečenje. Vsak si namreč želi imeti tisto, po čemer hrepeni srce. Pa vendar… Pa vendar je mnoge po strastnem ognju ohladil hladen tuš. To so bili tisti, ki so naredili vse »prav«, da bi dobili želeno, pa vendar manifestacija za njih ni delovala. Tisti princ na belem konju se je na ježi ljubezni izgubil. Denar je dobil krila in letel v tuja naročja. In tako dalje. Vedno več je bilo tistih, ki so dvomili v principe manifestacije. Mnogi so okronali te principe za največjo laž stoletja. A človeška srca niso nikoli nehala…hrepeneti.

Da, tudi jaz sem bila ta človek. Ta človek, katerega je manifestacija obšla kot kup nesreče. Moje srce je bilo dobro. Od majhnega sem skrbela za živali in vse, kar sem si želela, je bilo biti ljubljena. A nisem bila. Moja družina je bila razbita. Soočala sem se s poškodbami. Moji partnerji so izbrali… druge ženske. In nikoli ne bom pozabila, da sem se pri 25-tih letih kot nebogljen vrabček skrivala v temni omari. In na drugi strani vrat … rubežniki, ki so prišli po avto, katerega nisem zmogla odplačevati. Takrat so tekle solze po mojem obrazu. In ko sem se nekako »sprijaznila« z revščino, življenje še ni imelo dovolj. Nadelo si je boksarske rokavice in me vztrajno teplo dalje. Reklo je, da zmorem prenesti še žalovanje ob smrti meni najbolj drage osebe. Manifestacija me resnično ni imela na seznamu »pridnih otrok«, še manj sem lahko pričakovala njena darila pod mojo božično jelko.

Pa sem ji verjela. Kar nekaj časa. In v trdi temi se je nato posvetila luč. Ne, to ni pravi izraz. Bila je le majhna lučka. A svetila je. Bledo, a vseeno. Vprašala me je, če si nemara ne želim nove priložnosti. Želela me je poučiti o univerzalni ljubezni vesolja. O tem, kako ni nihče »privilegiran« in kako je manifestacija resnično na voljo vsem. A ljudje niso znali prepoznati skritih kod manifestacije. Njenih resničnih poti, ki so bile veliko bolj zapletene in skrivnostne kot stavek: »Želi si in tvoje bo.« Sledila sem tej lučki. Zanimale so me te poti. In na poti so se mi razkrile izjemne stvari. Z njimi sem začela pomagati drugim. Moj princ je končno našel pot do mene, rubežniki so pozabili na moje ime in hej… nekateri so mi celo nadeli naziv izjemno spoštovane duhovne učiteljice, ki sodeluje tudi s svetovnimi imeni. Hvaležna sem za vse te nazive, vsem, ki mi dovolijo, da jih vodim, hkrati pa sem hvaležna… manifestaciji. Da mi je pustila drobtinice kruha, ko sem bila tako zelo lačna.

In sedaj sem tukaj. Rada bi bila tista lučka, ki vam bo pomagala obrisati solze razočaranja ali pomanjkanja. Rada bi vam pokazala pot do resnične manifestacije. Proces bo dolg. Oglašala se vam bom vsak teden. Vas vodila. In če mi boste zaupali – verjamem, da se vam bo življenje resnično izboljšalo. A veste.. stopnic se preskakovati ne da. Kdor jih preskakuje, pade. Kdor po njih vztrajno hodi, mu je na vrhu zagotovljen izjemen razgled. Ste pripravljeni?
 Stopnica manifestacije – otroški koraki.
 
Majhna so otroška stopala, ko hodijo vzporedno s tistimi večjimi, ki pripadajo odraslim. Ker  so ta stopala majhna, zaupajo odraslim. Zaupajo odraslim, kot so njihovi starši, sorodniki in podobno. Kajti če si velik, potem boš znal voditi in varovati manjšega. Otroci tako varnost in principe manifestacije »črpajo« od odraslih v svoji okolici. Kajti oni vedo. Oni znajo. Ali ste vedeli, da se otrok do sedmega leta v resnici ničesar ne »uči«, ampak avtomatsko sprejema vse, kar se nalaga v njegov miselni, čustveni, duhovni in posledično manifestacijski »program?« Sedaj pa si predstavljajte, da tak otrok opazuje nekaj od naštetega: prepir zaradi denarja, skrb starša za prihodnost, odtujenost v odnosih in podobno.

Kaj menite? Kakšne manifestacije se bo naučil ta otrok? Bo verjel v manifestacijo lepih odnosov? Bo verjel, da mu pripada živeti varno in preskrbljeno? Odgovor je jasen, kajne?

In te prelepe otroške oči. Ko ste brali ste v njih prepoznali svoje oči. Veste, da ste vi ta otrok. Vaša prva stopnica do manifestacije je ČIŠČENJE NAUČENIH MANIFESTACIJSKIH PROGRAMOV.


Vaša naloga do naslednjih stopnic gre tako:

  • Na list papirja napišite besedo MANIFESTACIJA.
  • Pod njo napišite vse, kar so vas o manifestaciji učili v negativnem smislu. (Primer: »Nikoli ti v življenju ne bo uspelo, ker si… Ali pa: »Ljudje so slabi, pazi se jih.)
  • Iskreno si priznajte, kateri negativni principi so se vas »prijeli.« Te ohranite, ostale prečrtajte.
  • Naredite seznam stvari, ki so se »rodile« iz teh negativnih principov. Primer: »Moškim ne gre zaupati,« vas je učila vaša ločena mama … in ločili ste se tudi vi.
  • Nato pa si vzemite čas. Vsak dan naredite kratko vizualno vajo. Zaprite oči in si pred seboj predstavljajte balon. V ta balon z globokimi vdihi in izdihi predajte spomine, vtise in naučena prepričanja, ki so zablokirala vašo manifestacijo. En princip naenkrat. Nato ta balon izpustite in spuščajte in izdihujte te blokade. Tudi če priteče kakšna solzica – dovolite ji.
  • Ponavljajte vajo vse dokler ne čutite, da vas ta prepričanja ali spomini ne bolijo več. V balon oddajajte po en princip naenkrat. Ko bo en princip izzvenel, šele takrat nadaljujte na naslednjega.

To je vaša prva stopnica. Stopite na njo pogumno. Naslednjič vam razkrijem nov korak in novo stopnico. Veselim se tega popotovanja z vami. Vse do lepega razgleda na vrhu.

Mi pa smo tukaj. Vedno pripravljeni, da vam pomagamo.

Že poznate našo Šolo manifestacije, ki odstranjuje blokade zaradi katerih ne morete manifestirati in vas nauči izjemnih manifestacijskih tehnik?

                           
                                                          Spoznajte jo tukaj (kliknite). 

                                                                       
                                                                                        S svetlobnimi pozdravi, Cristy Žmahar

 

0 Komentarjev

    DODAJ KOMENTAR

    BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

    Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

    Kaj želiš prejemati?