Blog

Stopnice do manifestacije 2.del

Ljudje si že tisočletja želijo … vsega. Te želje so materialne, duhovne, čustvene, ljubezenske in še in še. Ko se je pričela era malce bolj moderne duhovnosti, smo lahko na vsakem koraku  brali o pomembnosti pozitivnih misli. Raznorazne tehnike so nas nagovarjale, da bomo svoje želje lahko izpolnili le tako, da bomo razmišljali pozitivno. In v kolikor vam to ne uspe? No, potem naj bi vaš recept za izpolnitev želja bil preprosto neuspešen. Pa to resnično drži?

Kajti roko na srce, mnogo je bilo tistih, ki so skušali slediti tem zapovedim. Resnično SO skušali razmišljati pozitivno, ponavljati afirmacije in podobno. Skušali so narediti vse, da bi jim bilo v življenju lažje in da bi tiste želje končno prišle do uresničenja. In ko so nastopili časi, ko jim to preprosto ni uspevalo, jim je na vest trkala krivda. Krivda, ker niso bili »dovolj močni«, da bi znali ostati pozitivni. In to, da niso znali ostati pozitivni, je dodajalo krivdo, ki je nagovarjala: »Ti si kriv(-a), da drugi dobijo, kar želijo, le ti ne.« Mnogi so nato zato skušali »na silo« biti pozitivni in upali da bo obveljala tista ameriška fraza: »Fake it, till you make it (v prevodu: »Pretvarjaj se, dokler ti ne uspe.«

Ste to vi? Je to vaša krivda? Nikar. Veste, stopnica do manifestacije, naša druga v našem nizu nagovarja k "POPRAVLJANJU ZANIKANJA." Ne zanikajte si, da ste človek z bogato paleto čustev. Naravno je, da ste včasih žalostni ali zaskrbljeni. Biti v stiku s svojimi čustvi ne pomeni, da se bo vesolje »obrnilo proti vam« in vas »kaznovalo«, ker niste znali ostati pozitivni. Ne bo. Da, drži. Res je. Pozitivna čustva in misli ustvarjajo pozitivne energije, le-te pa ustvarjajo pozitivne okoliščine. A pot do pozitivnih čustev se sprehodi tudi preko trnja. To trnje so strahovi, dvomi, žalost in podobno. Ne jemljite ta čustva za sovražnike, saj so v resnici prijatelji. Prosim? Da, resnično so. Ta čustva vam le pošiljajo sporočilo, kaj želite premagati, osvojiti in podobno. So vaš kažipot do izpolnjenih želja in do tiste »potrebne« pozitivnosti. So del vaših izpolnjenih želja in se jih ne potrebujete bati. Pomembno je le, da se jih zavedate, da so del vas. Ozaveščanje je polovica zmage in korak k izpolnitvi pozitivne manifestacije. Ozavestite ta čustva, a v njih ne ostajajte predolgo. To je ves trik. Ozaveščanje ustvarja, ostajanja zaustavlja. Ko izpustite staro, imate nato prostor za novo. Tako, da se ne obtožujte in si čestitajte, saj ste na dobri poti k vsemu, kar si želite.


Do naše naslednje stopnice manifestacije ponavljajte sledečo vajo:

  • Predstavljajte si, da v rokah držite črno vrtnico. Da, res je črna. A še vedno je lepa, ker so vrtnice lepe rastline. Črna je zato, ker predstavlja vaša težka čustva. A še vedno lahko v njej vidite lepoto.
  • Pobožajte to vrtnico in s tem tudi svoja čustva. Sprejmite se taki kot ste v tem trenutku in sprejmite vse, kar čutite. Odločite se, katera čustva želite preobraziti v pozitivno.
  • Nato začnite pihati v to vrtnico. Začutite kako ji pošiljate podporo in ljubezen. Izdihujte vse težke občutke. Ozavestite njihov smisel, nato pa jih začnite spuščati.
  • Vrtnica se začne počasi spreminjati v lepo, rožnato vrtnico polno ljubezni, sočutja in izpolnjenih želja. Nekaj trenutkov preživite v tem, da obujate energijo ali vizijo vsega, kar ste si kadarkoli želeli.
  • Vizualizacijo ponavljajte vedno, ko le lahko. 

To je vaša druga stopnica. Stopite na njo pogumno. Naslednjič vam razkrijem nov korak in novo stopnico.

Mi pa smo tukaj. Vedno pripravljeni, da vam pomagamo.

  • Že poznate našo Šolo manifestacije, ki odstranjuje blokade zaradi katerih ne morete manifestirati in vas nauči izjemnih manifestacijskih tehnik?

                             Spoznajte jo tukaj (kliknite). 

                                                                       S svetlobnimi pozdravi, Cristy Žmahar

 

0 Komentarjev

    DODAJ KOMENTAR

    BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

    Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

    Kaj želiš prejemati?