Blog

Stopnice do manifestacije 3.del

Dragi moji bralci, naše stopnice do manifestacije se nadaljujejo. Vodijo k vrhu piramide obilja, od koder je videti tako zelo daleč. Če smo prejšnjič popravljali zanikanje, je sedaj čas, da vam  predam novo in zelo pomembno znanje, ki ustvarja obilje.

To znanje ljudje velikokrat spregledajo. To je znanje o SPREJEMANJU.

Ljudje velikokrat namreč mislijo, da je dajanje tisto, ki je pomembno pri ustvarjanju sanj in želja. Da, drži. Da, največkrat je potrebno »pridno« delati. Da, potrebno je pomagati drugim ljudem. In tako dalje. Vse to drži. Pa vendar…

Pa vendar za večino ljudi drži, da tehtnica obilja za njih ni uravnovešena. V današnjem svetu predvsem duhovni ljudje ogromno dajejo, a veliko manj sprejemajo. Imajo občutek, da veliko delajo, a da so premalo nagrajeni. Imajo občutek, da izjemno skrbijo za svoje ljubljene, a da so premalo ljubljeni v zameno. Da veliko poslušajo, a so premalokrat »slišani«.

Človek lahko reče, da je srečen, ko so drugi srečni in da mu je dovolj, ko le daje. Vse to si lahko reče… za določen čas. A nihče izmed nas ne more mimo dejstva, da si želi tudi sprejemati. Dobiti nekaj zase. Tudi narava je taka. Daje in hrani. A tudi sprejema. Sprejema dež in hranilne snovi zemlje. Zato, da nato lahko hrani dalje. Celotno življenje je organizirano po načelu »daš-dam.«

Za vašo uspešno manifestacijo je zelo pomembno, da to veste. In da si tudi vi svoje življenje organizirate po tem uveljavljenem principu. Le tako ste lahko prepričani, da bo obilje teklo v vašo smer. Če preveč dajete in le malo prejemate nazaj, potem bo vaša energijska bilanca negativna. Le-tega pa si ne želite, kajne?

Bi radi preverili ali je vaša energijska bilanca pozitivna?

Potem si odgovorite na sledeča vprašanja z da ali ne:

  • Ali ste velikokrat jezni, ker ljudje ne pomislijo na vaše potrebe?
  • Ali ste po določenih pogovorih ali druženjih izčrpani?
  • Ali se kdaj počutite žalostne brez posebnega razloga?
  • Ali čutite, da bi za svoje delo morali biti več plačani?
  • Ali premalo spite?
  • Ali vas spremembe življenja hitro spravijo v strahove?
  • Ali čutite, da okolica ne sprejema vašega mišljenja ali pa želja?

V kolikor ste na več kot dve vprašanji odgovorili z DA, potem je čas za spremembo. Energija manifestacije ni na vaši strani. Čas je, da si zagotovite podporo, lepe odnose, kariero, ki vas resnično veseli in tako dalje. Take spremembe morda niso najlažje, a so nujno potrebne. Zato… da vaše sanje dobijo… krila.


Ko boste uvedli spremembe pa delajte še sledečo energijsko vajo:

  • Predvajajte si lepo meditacijsko glasbo, zaprite oči in pojdite v meditacijo..
  • Predstavljajte si, da v rokah držite eterični diamant.
  • Ta diamant je poln podpore sorodnih duš in eteričnih bitij (vodnikov, angelov, itd)
  • V diamant si vizualizirajte ali zakodirajte namen, kaj je tisto, kar želite, da se vrne k vam.
  • Ko ste zakodirali vse, kar si zaslužite, (in pomembno je, da ozavestite, da SI resnično zaslužite) ta diamant položite v svoje srce in v vas zasveti v močni svetlobi.
  • Vsak dan ozavestite ta diamant in pomagal vam bo vzpostaviti energijo sprejemanja.

To je vaša tretja stopnica. Stopite na njo pogumno. Naslednjič vam razkrijem nov korak in novo stopnico.

Mi pa smo tukaj. Vedno pripravljeni, da vam pomagamo.

  • Že poznate našo Šolo manifestacije, ki odstranjuje blokade zaradi katerih ne morete manifestirati in vas nauči izjemnih manifestacijskih tehnik?

                             Spoznajte jo tukaj (kliknite). 

                                                                                     S svetlobnimi pozdravi, Cristy Žmahar

 

0 Komentarjev

    DODAJ KOMENTAR

    BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

    Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

    Kaj želiš prejemati?