Blog

Zakaj razviješ negativni samo-govor?


"Lep(-a) si!", ti rečejo, da pa bi si ti sam(-a) pri sebi mislil(-a): "Zagotovo se samo dela norca iz mene." "Uspelo ti bo!" nadaljujejo, tvoji možgani trdijo nasprotno: "Še nikoli mi ni."

Si to ti? Velikokrat na vsako spremembo ali potencialno situacijo odreagiraš sebi v slabše? Takoj podvomiš vase? In zakaj je ta teden pomembno, da se o tem vprašaš? Ker imamo danes na nebu izjemno močno polno luno. Podprla bo čisto vsako razmišljanje in naravnanost - pozitivno ali negativno. Izjemnega pomena bo podpirati pozitivna pričakovanja  pa vendarle - ne tisto, ko se "delaš", da si pozitiven, a v resnici nisi. Mora biti iskreno. Priti iz tvojih globin. Vesoljne energije berejo prave energije in ne tiste "zrežirane."

Zakaj razviješ negativni samo-govor? 

Kot prvo je treba razumeti od kje prihajajo taki negativni samo-govori. Najprej jih kot otrok slišiš v svoji okolici, na to pripneš svoja čustva in ko se ti govorijo ponovijo, jih ti ponotranjiš in sčasoma postanejo TVOJA navada. Ni pomembno ali se je začelo "od zunaj". Sedaj je to tvoje. 

In kaj bi bilo v prihajajočem tednu najbolje zate? 

1. Opazovanje. Opazuj se. Svoje besede in misli. Načrtno. Pa ne do drugih. Druge pusti ta teden malce pri miru. Besede in misli do sebe. O sebi. Ali se sploh zavedaš negativnih samo-govorov? Zapisuj si vse, kar pride na plano, da oceniš koliko tega je v tebi, zato da lahko nato sprejmeš ustrezni načrt preobrazbe te energije.


2. Poskrbi za globoko sprostitev. Meditacija, masaža, kopel, počitek na terasi. Načrtno sproščaj svoje telo in vse mišice. Ugotovi koliko nosiš v sebi napetosti. Sproščeni možgani bodo namreč manj nagnjeni k temu, da sproščajo negativni samo-govor.


3.  Spiši si nekaj ciljev za september. Osredotočeni možgani, ki "lovijo" nek cilj, imajo manj časa tavati po negativnih sferah ali težkemu samo-govoru. Njihovo osredotočenje se sedaj skriva drugje.


4. Oglej si kakšen navdihujoč film. Možgani ljubijo slike in predstave. Če se ti ob pozitivnem filmu zbudijo močne emocije, možgani to ponotranjijo in se naravnajo na dobre energije.


5. Ko začutiš, da si dobre volje, si nekaj lepega povej. Ne potrebuje biti osebno, da se možgani ponovno ne "uprejo". Lahko je npr: "Življenje je lepo, vse bo še krasno." Ali pa: "Angeli me čuvajo. Čutim, da me imajo rad in jaz imam rad(-a) njih.


6. Privošči si večer samo-hipnoze. Samo-hipnoza ni proces, katerega si morda videla na televiziji, kjer so ljudje pod vplivom hipnoze lajali, mijavkali in še ne vem kaj. O ne. Prava hipnoza ja daleč od tega, da se ne zavedaš kaj delaš - ampak da se zelo zavedaš, kaj delaš, saj so tvoji čuti močno prebujeni.

Meditativna samo-hipnoza je voden proces skozi meditacijo, kjer ...

 • um uspe odvreči vso navlako, ki mu ne služi in se frekvenčno usmeriti le na bistveno
 • ko se frekvenčno usmeriš le na bistveno, sprožiš izjemno veliko regeneracije, ki je v današnjem, malce negotovem svetu več kot pomembna
 • ko se frekvenčno usmeriš le na bistveno, sprožiš veliko pozitivnih učinkov za vsa področja življenja - marsikaj se ti lahko uredi na hitro, saj dobijo možgani za to navodilo

To lahko storiš sam(-a), lahko pa se prepustiš mojemu vodstvu, ko bom v četrtek 26.8. na spletu premierno spregovorila o čudovitem principu meditacijske samo-hipnoze in udeležence odpeljala skozi prelepo vodeno meditacijsko samo-hipnozo. 

26.8. PREMIERNO; Večer meditativne  samo-hipnoze. Kaj se bo dogajalo? 

 • urediva kaotiko misli in izredno razbremeniva utrujene misli.
 • prevzameš nazaj vajeti nad svojim razmišljanjem, v kolikor si imel(-a) občutek, da ti ga želi okolica ukrivljati.
 • s posebno meditacijsko tehniko doseževa odstranjevanje tako imenovanega "frekvenčnega možganskega balasta" (vsiljene misli).
 • doseževa globoko mišično sproščanje za ponoven pretok energije.
 • z energijo sidranja naučiva možgane vsaj ene nove, pozitivne navade (npr. če si prej na stvari gledal(-a) bolj negativno, bi bilo sedaj bolje naučiti možgane instantnega preklopa na iskanje rešitev.
 • izbereš točno določene "ukaze" in programe za možgane - kaj naj iščejo od tega trenutka dalje in kaj je edina sprejemljiva resničnost zate?
 • z vžigalico upanja spodbudiš novo delovanje, kjer si na prvem mestu ti.
 • določiš nov cilj nove resničnosti zate.
 • v hipnotičnem stanju ti bo podzavest predala skrito simboliko ki te bo usmerila k temu, kako izboljšati pozitivna pričakovanja - simboliko ti raztolmačim po koncu samo-hipnotične meditacije.
 • tudi glasba za popotovanje bo skrbno izbrana za globoko stimulacijo možganov

Meditativna samo-hipnoza je varen, a hkrati dovolj globok proces za pozitivne rezultate, ki jih lahko začutiš hitro. Za vodenje imam Cristy opravljeno ustrezno mednarodno šolanje in veselim se tega premiernega popotovanja s teboj. 

Število mest je zaradi globine popotovanja omejeno!

 • Darilo 1: Še dodatno posneta mini dnevna samo-hipnoza za dnevno uporabo.
 • Darilo 2: Darilni bon presenečenja v vrednosti 20 eur.
 • Darilo 3: Posnetek dogodka.

Skupina je že skoraj polna, zato se prijavi tukaj

https://www.potovanjeduse.si/dogodki/premierno-meditacijska-samo-hipnoza

Želim ti en čudovit teden! Cristy

0 Komentarjev

  DODAJ KOMENTAR

  BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

  Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

  Kaj želiš prejemati?