Meditacijska terapija na daljavo: Eterični kristali decembra

DOGODEK

Meditacijska terapija na daljavo: Eterični kristali decembra

Prihajajo meditacijske terapije, ki te bodo podprle!

Zadnje čase ugotavljam, da ko izvajam terapevtske tečaje, na katerih sem vsak dan v stiku z zdravilnimi energijami, da so se pri mnogih ljudeh pokazale večje, žal negativne posledice preteklih let in vseh dogajanj v njih. Opažam večjo stopnjo utrujenost, nesigurnosti, strahov in izgube prepričanja vase. In te stvari je pred začetkom naslednjega leta (ki pa je lahko leto obilja!), potrebno nekako sanirati. Urediti.

Sam že leta delam z ljudmi močne meditacijske terapije in rezultati so izjemni. Njihova glavna moč je, da lahko preko njih ljudem pomagam kar direktno postaviti energijo. Da to naredim zanje. V preteklosti sem veliko delal ena na ena, sedaj pa tako ne morem več pomagati vsem, ki to potrebujejo. 

Zato so sedaj tukaj MEDITACIJSKE TERAPIJE NA DALJAVO!

 • Naredimo jo tebi, skupaj delava od doma. In naredim jo zate. Kako elegantno!
 • Meditacijska terapija na daljavo je uspešna zaradi tega, ker je ne omejujeta prostor in čas! Sam zelo močno upravljam zdravilne energije, ravno zaradi tega, ker se s tem ukvarjam profesionalno. Rezultati teh energijskih terapij so izjemni.

Zakaj?

Predvsem so pomnoženi zaradi močnega načina, kako vse to narediva: najprej te med terapijo samo vodim v meditacijo, kjer ti v bistvu preko preprostega vodenja odpreš svojo energijo (s tem se tvoje čakre in aura naravnajo na sprejem zdravilne energije). Zaradi tega te lahko nato sam v naslednjem koraku dosežem in te podprem z izbrano energijo (glede na tematiko večera).

In s pomočjo čistih duhovnih zavesti in energijskih tehnik dobesedno zate postavim energijo v tvojem telesu in umu.

 • Te meditacijske terapije na daljavo se zgodijo vsak mesec, čim bolj na začetku meseca. Potekajo preko spleta In posnetek dogodka ti je tukaj na voljo dlje časa kot pri naših ostalih dogodkih - 14 dni. Zato, da lahko potem ponavljaš terapijo tudi doma in v lastni zasedbi obnavljaš energijo tako, kot sem ti jo pomagal postaviti jaz.
 • Terapija se zgodi na začetku meseca zato, ker je vsak mesec energijsko zelo drugačen. In vsak mesec v tebi sproži nekaj  drugega (npr. mesec avgust je mesec manifestacije, oktober je mesec karme ...). Zato sproti postavljava tvojo energijo in skrbiva, da sproti gradiš moč na vseh področjih.
 • Meditacijske terapije delava tematsko zato, da te celostno kot energijsko in fizično bitje postavimo nazaj.
 • Ker je to zelo močen individualen proces, ne traja dolgo. Cel dogodek traja eno uro: najprej prejmeš nekaj mojih navodil, nato odideva v zelo preprosto meditacijo, ki je primerna zate, četudi sam(-a) ne meditiraš resno. Ne skrbi, tšlo ti bo odlično. Ta dogodek je zato tudi za tiste, ki niso vešči v meditaciji.
 • V meditaciji sami prejmeš res veliko takšne prijetne razbremenilne meditacijske energije, VSE OSTALO pa zate naredim jaz. Vso podporo nove energije, preslikavanje starih vzorcev ...

In potem ti svetujem, da opazuješ svoje rezultate in počutje v naslednjih dneh, ker te bodo sami prepričali, kako je zate takšna meditacijska terapija učinkovita.

Pri meditacijski terapiji uporabljam mnoge zdravilne portale in tehnike, s katerimi že leta delam z ljudmi. Tako te podprem s kristalnimi, zvočnimi, meditacijskimi, svetlobnimi, akaškimi ... pristopi, ki te bodo očarali.

Si pripravljen(-a)? Pa le poglejva, katera meditacijska terapija na daljavo je sedaj na sporedu.

Eterični kristali decembra

 • V tej mistični meditaciji aktiviraj eterične kristale.
 • In kaj so eterični kristali?
 • To so kristali, ki ti jih bodo prinesli višje napredni kozmični avatarji.
 • Ti kristali prihajajo iz drugih, bolj naprednih dimenzij in zato nosijo v sebi močno zdravilno in manifestacijsko moč, hkrati pa se znajo povezovati tudi z našimi kristali na Zemlji.
 • V teh kristalih se skrivajo zdravilne energije poškodovane manifestacije. Le-to je dobro obnoviti, še preden nastopi leto 2024.
 • Iz tega kristala bodo ti avatarji in moja terapija, ki ti jo bom pošiljal na daljavo, izluščili posebne zdravilne sekvence in simbole, ki bodo vstopili v tvoje telo.
 • Delovali bodo kot nekakšni ključi, ki naravnajo nazaj stabilno energijo, prav tako pa "odklenejo" pozitivno manifestacijo, ki se je nekako ujela na mestu.
 • Želiš še podkrepiti učinke te terapije?
 • Pripravi se katerikoli kristal (fizični) po želji. Vodil te bom, da boš vanj prenesel, prenesla zavest in moč eteričnega naprednega kristala.
 • Tako bo tvoj fizični kristal postal oddajnik za to veličastnost.

POSNETEK: V kolikor meditacijo zamudiš ne skrbi. Na voljo ti je posnetek 8 dni. Spremljanje meditacije je preprosto, saj prejmeš unikatno povezavo, ki jo odpreš na katerikoli napravi. 

DARILO VEČERA: Darilni bon v vrednosti 33 eur.

Potek terapije:

 • poteka eno uro (uvodni nasveti + meditacijska terapija sama)
 • izvedeva jo zvečer, zato da lahko greš po njej v posteljo, v mir in tišino
 • med terapijo ti močno priporočam uporabo slušalk, kajti tako slišiš popolno razmerje med mojim glasom in meditativno glasbo
 • med terapijo bodi sproščen(-a), sodeluj z mano, sprejemaj energijo podpore in zdravljena

POMEMBNO - mesta na terpiji so omejena, kajti pošiljanje meditacijske terapije je močno intenziven in včasih zahtevem proces zame in ker želim biti resnično prisoten pri vsakomur in narediti vse prav, ne morem delati z neomejeno količino ljudi. Tukaj se držim načela "kvaliteta pred kvanitito". Zato, če čutiš, da potrebuješ to, si zagotovi mesto čim prej. 

Meditacijska terapija je nekaj, kar ljudje na planetu potrebujejo bolj, kot se sploh zavedajo. Je izjemno močno orodje vesolja, ki nam pomaga, da lahko res zaživimo tako, kot si želimo in zaslužimo. Zato sem vesel, da ti lahko pri tem pomagam. Se veselim delati s teboj!

DOGODEK VODI

Mihael Žmahar

DATUM DOGODKA
četrtek, 7. decembra
od 20:00 do 21:00

DOGODEK JE PRETEKEL!
LOKACIJA

NA SPLETU

PRISPEVEK

25 eur

BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

Kaj želiš prejemati?