Blog

Kar je nujno vedeti pred luninim mlajem in Vesakom


Tokrat se vam oglašam z energijskimi smernicami, ki bodo zelo pomembne.
Prihajata kar 2 močni energijski točki, ki ne bosta delovali le na lokalni, temveč tudi na globalni ravni. Danes bi vam rada o njima povedala zato, da ju spoznate in ugotovite kako lahko delujeta za vas. Prva energijska točka prihaja ta teden, saj se aktivira izjemna energija luninega mlaja. Se vam je zdelo, da so ljudje okoli vas ali pa kolektivno na točki, kjer bodo »počili?« To je to. Lunin mlaj je namreč energija, ki ne želi zaustavljanja. Želi naprej. In to čutijo mnogi. 

Lunin mlaj, drugače imenovan tudi "prazna luna" je prav posebna energija, ko se luna zadržuje v istem znaku kot mogočno sonce in zato ta združitev naznanja vibracije, ki prinašajo: nove začetke, pogum, dvig energije, zagon, možnosti novih poznanstev, poslovnih dosežkov , itd. Med luninim mlajem pride do ogromnega pritoka energije in če jo znamo dobro izkoristiti z meditacijo, poglobi naša doživetja (prav tako kot polna luna) in manifestacijo našega namena. 

Kako vedeti katero meditacijo izbrati ob luninem mlaju? V kolikor se ob luninem mlaju in v tem tednu počutite:

  • žalostni, razočarani, melanholični ipd: prazna luna v vas potencira občutke, da je življenje preveč »rutinsko« in brez pravega pomena; ča je da odkrijete nove cilje, želje, podprete svojo življenjsko poslanstvo – izberite meditacijo na to tematiko.
  • jezni, besni, ljubosumni: čutite frustracije ob tem, da se zadeve ne premikajo dovolj hitro; izberite meditacije za potrpežljivost, zaupanje, hkrati pa mirno delujte na področju svojih ciljev.
  • nemirni in nespečni: vaše telo je porabilo preveč energije; meditirajte na temo energijske obnovitve, razbremenitve in podobno.
  • veseli, kreativni, polni energije: delajte na priklicu novih priložnosti, na aktivaciji novih idej, dvigu duhovne vibracije in podobno.

Druga točka, ki nastopa je VESAK, ki nastopa 7.5.

Vesak je praznik, ki nastopa ob polni luni v mesecu maju in slavi rojstvo in razsvetljenje enega največjih duhovnih in meditativnih učiteljev vseh časov – mojstra Bude. Mojster Buda je s svojimi učenji pustil velik pečat za vse ljudi, ki osvojijo njegova znanja. Ob Vesaku številni Budisti odpirajo portale po vsem svetu, zato je takrat čutiti ogromno spremenjene energije. Osredotočajo se na ravnovesje – kar je mojster Buda osvojil in tudi učil. Zaradi njegovih izkušenj – od princa do duhovnega učitelja, je resnično poznal vse plati življenja. In je bil tisti, ki je znal povedati zaradi česar trpimo in kako to premagati.

Ker je budistov resnično veliko in ker se toliko meditira na praznik Vesaka, mu rečemo tudi svetovni dan meditacije. In zato na ta dan dobimo veliko podpore, če meditiramo. Vsekakor pa je tukaj odločilna tudi polna luna, katera gre z roko v roki z Vesakom. 

Kako vedeti katero meditacijo izbrati ob polni luni? V kolikor se ob polni luni počutite:

  • žalostni, razočarani, melanholični ipd: polna luna v vas potencira stare rane in nerazrešene stvari; a nikar se ne bojte, pomagala vam jih bo tudi celiti, zato izberite meditacije, ki prinašajo uteho in razreševanje starega.
     
  • jezni, besni, ljubosumni: polna luna v vas potencira ognjena čustva, zato izberite meditacije, ki prinašajo umiritev in vpogled v to, kaj vas energijsko »iztiri« (bes, jeza…) ali kaj pogrešate oziroma čutite kot pomanjkanje v svojem življenju (zavist, nezadovoljstvo ipd…); ozavestite svoje vzorce in na podlagi »luninih odgovorov« sprejmite nove načine delovanja.
  • nemirni in nespečni: ste preveč utrujeni in v okoliščinah se je nabralo preveč vsega; »resetirajte« se z meditacijo in odstranite stresne vplive na vaše telo in življenje
  • veseli, kreativni, polni energije: polna luna bo vse te občutke le še spotencirala, zato izberite meditacije kreacije, manifestacije, ustvarjanja želja in podobno.

Cristy ljubim meditacijo. Spremenila mi je življenje. Večno ji bom hvaležna. Postala sem učiteljica meditacije z mednarodnimi referencami in veliko sem se naučila ravno iz budističnih principov meditacije. Kaj vedo zen mojstri? Kako dosežejo svoj mir?

Meseca maja bom cel mesec posvetila MEDITACIJI za maksimalno dobre rezultate ob odprtih zen portalih. 

  • 24.4. NA SPLETU prihaja nežna meditacija luninega mlaja v živo. Spoznaj posebno, starodavno in mistično NEBEŠKO PRIPROŠNJO …

  • 3.5. SPOZNAJ NAŠO SPLETNO UČILNICO, ko  prihaja mesečna Exclusive skupina na temo tehnik za umirjanje čustev in pomnoženih rezultatov meditacije. Prejmeš 8 vodenih meditacij, 2 glasbi za umirjanje, 16 video učenj in najmanj 8 ur mojih nasvetov preko oddajanja v živo. Ups, imam pa le še 14 prostih mest. Pridruži se hitro.

  • 7.5. Ekskluzivno NA SPLETU! Svetovni dan meditacije & praznik Bude (Vesak): Doseganje višje zavesti & lebdeča meditacija; predala ti bom nasvete za premagane skrbi v prvem delu dogodka in te naučila odvezave od ponavljajočih se misli. Sledi prelepa meditacija pomiritve s skrbmi, da lahko možganske tokove in energijo ponovno naravnaš na manifestacijo. Še dodatno unikatno darilo: PO KONČANEM DOGODKU DOBIŠ NA E-POŠTO HITRO UČINKOVITO MEDITACIJO, KI JE KRATKA (15 min), a v tem času zagotovi hitro razbremenitev misli po zen principu. 

  • 19.5.  NA SPLETU! Tečaj zen meditacije. Bi se radi naučil(-a), kaj pomeni zen energija? Misli, ki so harmonične? Potem je tečaj Zen meditacije pravi zate. Tečaj bo potekal 1x na 14 dni v živo po SPLETU, 3 ure, postavljal(-a) boš lahko tudi vprašanja. V kolikor dogodek zamudiš, ti je takoj po njem na voljo posnetek in meditacije in program lahko narediš kadarkoli. Energije delujejo kljub temu. 

Vabljen(-a). Meditacijske dogodke najdeš TUKAJ - KLIKNI.

Lep teden mlaja Ti želim, Cristy.


Mir je pot do manifestacije. Mir je sreča, ki jo išče vsako srce. Cristy Žmahar

0 Komentarjev

    DODAJ KOMENTAR

    BREZPLAČNA NEBEŠKA SPOROČILA

    Vstopi v naše nebeške svetove s tedenskimi učenji, dnevnim navdihom in posebnimi obvestili, ki te povabijo v eterične objeme miru. Ob tvojem vstopu te obdarimo s kar tremi meditacijami in 12-timi manifestacijskimi obredi.

    Kaj želiš prejemati?